У мережі будують шалені теорії після відео з Кейт Міддлтон, де вона має "щасливий і здоровий вигляд"

20 марта 2024

Кейт Міддлтон нарешті помітили на вулиці на тлі її загадкового зникнення після операції на черевній порожнині, що спровокувала низку конспірологічних теорій у мережі. На відео зафіксували, як "щаслива і здорова" принцеса Уельська та її чоловік принц Вільям виходили із фермерського магазину, проте це не поклало край шаленим чуткам прихильників королівської родини, а лише породило нові. Одні скептики вважають, що відео могло бути згенеровано штучним інтелектом, інші – що на оприлюднених кадрах показали двійника Кетрін чи зовсім іншу жінку. 

Так чи інакше, фани продовжують будувати гучні теорії, а репутація корони зазнавати серйозних ударів. Хтось вважає, що Вільям зрадив Кейт, і королівська пара зараз в процесі розлучення, хтось переймається через серйозні проблеми зі здоровʼям 42-річної принцеси. Є ще безліч припущень, але зараз поговоримо про свіже відео, на якому нарешті показалася Міддлтон. Чи не вона? Неоднозначні думки інтернет-користувачів зібрали журналісти Daily Mail. 

Так, на тому самому відео бачимо, як Кейт Міддлтон в спортивному образі – легінсах, кофті та кросівках – впевнено крокує біля свого чоловіка. Обидва несуть переповнені пакети, адже напередодні скупилися в фермерському магазині, заснованому принцом Філіпом, що розташований в милі від їхнього будинку Adelaide Cottage у Віндзорі. 

Очевидці розповіли, що Кетрін мала "неймовірно щасливий і здоровий вигляд". 

Очевидно, королівська родина сподівалася, що оприлюднене відео допоможе розставити крапки над "і" та заспокоїти фанатів різноманітних шалених теорій. Але сталося все зовсім навпаки. Інтернет-користувачі висувають припущення, що відео є "фальшивим".

"Це зовсім інша особа", "Це не Кетрін, а її двійник", "Ви серйозно? Ви думали, ми повіримо, що це Кейт?", "Придивіться уважніше до зображення, і ви зрозумієте, що це не Кейт, у неї зовсім інші вилиці і все обличчя", "Зачекайте, хто це, в біса, з принцом Вільямом? Ви всі думаєте про те ж, про що і я?", "Я бачив чіткіші кадри НЛО", – пишуть коментатори. 

Одна з користувачок детально проаналізувала запис й слушно підмітила, що Кейт на відео несе важкий пакет з покупками після операції на животі – "це дивно". 

"Це не вона. Вищі вилиці, інші очі, інша усмішка, інша хода, стрункіша статура. Носить важкий пакет після операції на животі? Це дивно. Двійник", – написала уважна глядачка. 

Інший коментатор також припустив: "Зображення згенероване штучним інтелектом, і навіть не дуже вдале. Це приховування стає все більш дивним, і в рівній мірі викликає занепокоєння".

Утім, справедливості заради, знайшлося чимало й тих фанів королівської родини, які повірили оприлюдненим кадрам й закликали скептиків "заспокоїти свою уяву". 

Кенсінгтонський палац тим часом ніяк не прокоментував відео.

Варто зауважити, що до цього Кетрін уже нібито помічали на публіці в машині, проте згодом поширилися чутки, що це може бути не вона, а її сестра.

Нагадаємо, 16 січня Кейт Міддлтон була госпіталізована до лікарні, де їй зробили операцію на черевній порожнині. Представники Кенсінгтонського палацу тоді повідомляли, що 42-річна принцеса Уельська пробуде в медичній установі близько двох тижнів, після чого не зʼявлятиметься на публіці аж до Великодня. Загадкова хвороба породила чимало чуток серед прихильників британської королівської родини, проте обставини стали ще більш дивними після публікації фото Кетрін із дітьми до Дня матері.

Журналісти зʼясували, що фото "несправжнє". Було навіть проведено розслідування та оприлюднені метадані зображення, які довели наявність фотошопу на знімку. Проте найцікавіше, що після видалення невдало відредагованого кадру палац відмовився публікувати оригінальну фотографію, адже, імовірно, її просто немає.

Ситуація призвела до зростання спекуляцій і конспірологічних теорій про місцезнаходження Кейт. Одна із них – зрада принца Вільяма. Адепти цієї теорії вважають, що майбутній король нібито знову крутить роман зі своєю "сільською коханкою" Роуз Генбері.

Підсилив цю теорію і той факт, що на скандальному "відредагованому" фото Кетрін була без обручки, хоча раніше ніколи її не знімала.

І хоча Міддлтон зрештою вибачилася за "плутанину" з фотографією, репутація корони сильно постраждала, а кількість чуток і теорій лише продовжила стрімко рости.

Як писав OBOZ.UA, шанувальники королівської родини виявили ще одну можливу ознаку редагування на нещодавньому фото подружжя Уельських. На знімку можна побачити принца Вільяма та Кейт Міддлтон, які залишають Віндзорський замок. Утім, цегла позаду автомобіля не збігається за кольором з тією, яку можна побачити крізь вікно машини.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Канада виділить $2 млн на виробництво дронів в Україні 28 апреля 2024

Канада приєднується до ініціативи ZBROYARI: Manufacturing Freedom. Це глобальна фандрейзингова кампанія, мета якої - зібрати $10 млрд на виробництво української зброї в цьому році.

Анна Неплях відреагувала на чутки щодо надання ескорт-послуг Палатному і Кличку 27 апреля 2024

Днями переможницю "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анну Неплях порівняли "новою тачкою"... з пробігом.

Зірка фільмів Оксани Байрак Анастасія Зюркалова розказала про роботу офіціанткою в Канаді, чи спілкується з "кіномамою"-зрадницею і чому поки не вернеться до України 27 апреля 2024

Акторка Анастасія Зюркалова, яка у 10-річному віці дебютувала в фільмі Оксани Байрак "Сніжне кохання, або Сон у зимову ніч", після того зігравши ще в кількох картинах режисерки, після початку повномасштабної війни виїхала до Канади.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше