Двійниця супермоделі Кейт Мосс шокувала публіку, з'явившись на подіумі в межах Тижня моди в Парижі

7 марта 2024

Мережу шокувала поява двійниці супермоделі Кейт Мосс замість неї самої під час показу Marine Serre на Тижні моди в Парижі, що відбувся у понеділок 4 березня. Публіка спочатку навіть не запідозрила підміну.

Виявилося, що бренд спеціально найняв жінку, що створило резонанс в суспільстві. Як зазначає People, справжню Кейт Мосс на подіумі так і не побачили. Двійником зірки стала британка Деніз Онон, яка постійно пародіює модель і називає себе "копією №1 у світі Кейт Мосс".

У своєму Instagram жінка опублікувала серію відео-доказів своєї присутності на показі. Вона неймовірно пишається своєю участю, що навіть підписала один із постів "Дякую, Marine Serre, за те, що ти маєш мене".

Хоч публіку заворожила така "брехня", у що ніхто спочатку не повірив, утім, палкі шанувальники помітили найголовнішу рису, яка вказувала на несправжність моделі – її хода. "Я знав, що в цій ході щось не так", – написав один з інтернет-користувачів. Ситуацію ще досі не прокоментували ані бренд, ані сама супермодель.

Знаючи, що в одній країні із Кейт Мосс проживає і її двійниця, глядачі показу Marine Serre висловили свої бурні враження на сторінці самої Онон: "Мені просто подобається, як ви точно й ненавмисно вводите в оману папараці", "Я втратив дар мови", "Подобається зухвала усмішка в кінці", "Ви знову всіх обдурили".

Доки двійниця зухвало розходжувала подіумом, справжня Кейт Мосс була присутньому на показі Saint Laurent із 21-річною донькою Лілою.

Раніше OBOZ.UA розповідав про історію успіху Кейт Мосс та за які заслуги вона отримала звання супермоделі та зірки "героїнового шику".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи 8 октября 2024

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи Із життя пішов близький родич зірки

У Грузії намагаються оголосити імпічмент президентці 8 октября 2024

У жовтні минулого року президентці вже намагалися оголосити імпічмент за турне у підтримку євроінтеграції.

Учасники творчого об'єднання МУР потрапили у скандал через ціну за платівку 8 октября 2024

"Продам геноцид. Недорого". МУР потрапив у скандал через ціну за платівку: що не сподобалося українцям і як відреагували в колективі Артистів звинуватили у комерціалізації Гоолодомору

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше