Принца Гаррі та Маркл розкритикували в мережі за лакшері-подорож і дорогі лахи

28 сентября 2021

Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, які днями побували у Нью-Йорку, стали мішенню для критики в мережі.

Пару звинувачують у лицемірстві: мовляв, подорож приватним літаком та вигул шикарних вбрань і прикрас на десятки тисяч доларів дещо контрастує з меседжем про рівність, який намагалися транслювати герцог із герцогинею.

Про це пише The International Business Times.

Так, наприклад, для виступу на фестивалі Global Citizen Live, де Меган бідкалася, що мільярди бідних людей у світі поки не мають доступу до вакцин від COVID-19, дружина принца обрала сукенку Valentino за 4,5 тисячі доларів.

Свої вушка герцогиня прикрасила сережками Cartier за 16,5 тисяч, а ще на ній був браслет та годинник від цього ж бренду.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Каньє Вест із дружиною з перебинтованими ногами влаштували побачення у Диснейледі. Фото 19 апреля 2024

Американський репер Каньє Вест та його чинна дружина Б’янка Сенсорі вкотре епатували появою на людях.

Кріштіану Роналду милим фото привітав найменшу доньку з 2-річчям 19 апреля 2024

18-го квітня наймолодша донька португальського футболіста Кріштіану Роналду, Белла Есмеральда відзначає свій другий день народження.

Наталі Портман прикрасила собою травневий випуск трьох глянців - італійського, французького та американського L'Officiel 19 апреля 2024

Американська акторка Наталі Портман прикрасила собою травневий випуск трьох глянців - італійського, французького та американського L'Officiel.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше