Кличко розповів, скільки постраждалих від російського обстрілу 8 липня перебуває в лікарнях Києва

19 июля 2024

У лікарнях Києва станом на 18 липня перебувають 23 особи, які постраждали від російського ракетного удару 8 липня. Двоє дорослих у важкому стані.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив мер столиці Віталій Кличко. Постраждалим від варварської атаки надається уся необхідна допомога.

"На стаціонарному лікуванні в медзакладах столиці сьогодні перебувають 23 постраждалих внаслідок атаки на Київ 8 липня. Із них троє дітей. Із 20 дорослих двоє у важкому стані", – повідомив Кличко.

Нагадаємо, 8 липня у Києві російська ракета влучила в дитячу лікарню "Охматдит". Окрім медзакладу, пошкоджено й інші об'єкти, зокрема повністю зруйновано один із під'їздів багатоквартирного будинку.

10 липня стало відомо, що у Києві вже завершили всі аварійно-рятувальні роботи після атаки 8 липня. Внаслідок російського обстрілу 33 людини загинуло, ще 121 людина постраждала. У столиці було ліквідовано 11 пожеж загальною площею 3380 кв. м.

Зокрема, у лікарні "Охматдит" загинули 2 особи, у житловому будинку на вул. Володимира Сальського – 14 осіб, з них – 5 дітей, у бізнес-центрі "Домініон" – 7 осіб, у клініці "Адоніс" – 9. Неподалік від станції метро "Лук'янівська" загинули 2 особи.

Як повідомляв OBOZ.UA, мережу вразили кадри з пораненою в "Охматдиті" маленькою дитиною. Переляканий малюк, обличчя якого постраждало від прильоту російської ракети, плаче від болю.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чи блогерка Шаманська отримує гроші за співпрацю з ОП 7 сентября 2024

36-річна ексдружина актора-втікача Руслана Ханумака, блогерка Аліна Шаманська у серпні розказала про пропозицію від Олексія Кулеби щодо створення контенту для ОП.

Мінʼюст хоче конфіскувати у Повалій нерухомість, авто і права на пісні 7 сентября 2024

Міністерство юстиції України подало позов до Вищого антикорупційного суду з метою конфіскувати у співачки Таїсії Повалій рухоме та нерухоме майно.

На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась 7 сентября 2024

На Київщині зіткнулись дві фури, одна з машин перекинулась. Усі подробиці і фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Адонис 0.3
Адонис

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше