Джамала розказала про догляд під час вагітності, треті пологи та чому варто народжувати під час війни

28 июня 2024

фото Michael Fedorak

Співачака Джамала, яка у травні стала мамою втретє, відверто розповіла про враження від багатодітного батьківства.

У новому інтерв’ю Insider.Ua зірка зізналася, якими були пологи, розказала про догляд за собою під час вагітності, а також про участь чоловіка у вихованні дітей.

"Якщо стисло говорити про пологи, то на них я поїхала, як-то мовлять, просто з корабля на бал: з музичної премії YUNA одразу до пологового. Напевно, це увійде в історію премії, якщо не в історію всієї української музики. Так чи інак, але в моїй власній історії життя точно буде ця сторінка", – розповіла вона.

Співачка з чоловіком також мають двох старших синів

фото Michael Fedorak

Зірка зізналася, що, хоч і має зазвичай шалений графік і вже будує плани на серпень та вересень, поки максимум себе приділяє синам.

"Уже втретє мої пологи були партнерськими. Почуваюся зараз добре, а тому дозволила собі на цей час спокій та гармонію з дитиною. Мій розклад зараз повністю підлаштований під малюка. У мене ще є двоє старших дітей – сини Емір і Селім, тож можна сказати, що цей місяць минає, як цілком мамський. Звісно, я залучена у поточні справи своєї команди й точково вирішую музичні справи, але все ж материнські – нині переважають", – сказала вона.

Зірка розповіла про пологи та враження від багатодітного батьківства

фото Michael Fedorak

Джамала переконана, війна – не привід відкладати народження дітей. Мовляв, це природній процес, який не можна ставити на паузу.

"Життя не варто зупиняти. Це, як річка, яку ти не можеш поставити на паузу, а потім запустити, бо вона має жити, має бігти. Гадаю, це невимовно потішило б нашого ворога, якби ми впали у розпач, у відчай, нескінченно себе жаліли та відмовилися зараз від життя. Крім цього, у нас і так складна демографічна ситуація, вона у нас просто критична, ви знаєте про це. Звичайно, я народжувала не для покращення демографії, просто так склалося, і ми з чоловіком щасливі. Для тих, хто планує першу, другу чи третю дитину – це наочний приклад того, що це і є продовження, що там, де ми, там і є життя", – додала вона.

Щодо догляду за собою під час вагітності - артистка не приховує, що їй поталанило з генетикою.

"Дякувати Богу і генетиці, моя шкіра в гарному стані та майже ніколи не було розтяжок. На грудному вигодовуванні я зазвичай набираю зайві кілограми. І набрякаю, на жаль, не можу сказати, що якось худну.

Під час вагітності наносила різноманітні креми, ходила на догляд за шкірою, робила комфортні масажі і для тіла, і для обличчя. Також тримала дієту за порадами дієтологині Наталії Самойленко – це було збалансоване харчування. А ще під час вагітності багато працювала. Більше жодних доглядових секретів не було", – сказала виконавиця.

Фотосет влаштували ще до інтерв'ю

фото Michael Fedorak

Не оминули і теми допомоги чловіка у вихованні малечі.

"Чоловік щодня запитує мене, що подарувати, але зізнаюся: досі не знаю. Минулого разу – це були коштовності, а от цього – навіть прикрасу якусь замовити не можу. Усе стало таким незначущим зараз…

Він мене дуже підтримує. Незважаючи на те, що багато працює, з дітьми допомагає щоденно. Відвозить і забирає старших синів у садочок, а я залишаюся у цей час з Алімом. Також дивиться за малюком, коли мені потрібно залагодити якісь свої справи. На відпочинок усім разом, звісно б, хотілося, але поки що це нездійсненне. Навіть на планування та організацію такого відпочинку потрібно багато часу, якого у мене вкрай бракує", – розповіла співачка.

"(Щодо помічників – ред.) їх у мене, на жаль, поки що немає. Та й батьки зараз не можуть особливо допомагати, бо поклали своє здоров’я за ці останні роки, підтримуючи нас. До війни були няні, але більшість з них виїхала за кордон. Є й такі, хто дуже нервується під час повітряних тривог, як бути і що робити, тож тепер не всі погоджуються на цю пропозицію", – додала вона.

фото Michael Fedorak

Прокоментувала зірка також прикру новину про будинок у Криму. Як відомо, окупаційна влада півострова привласнила дім співачки.

"Батьківський дім у Криму безпідставно забирає тамтешня влада. Це жахлива та болісна новина для всієї нашої родини. От як це усвідомити, що у цивілізованому світі відбувається таке свавілля: спершу окуповують територію, а потім забирають там усе?! Це – репресії, це – депортація у сучасності! Це ще раз демонструє самочинство, яке коїть російська влада". – сказала Джа.

"До цього майна я не маю жодного стосунку, це власність моїх батьків, вони будувалися понад двадцять років. Кожну цеглину здобували заробленими кров’ю та потом грішми. І до чого тут батьки, у міжнародний розшук оголосили мене. Я не мовчатиму, це точно. Якщо змовчу, росіяни прийдуть до інших кримських татар, до всіх українців на окупованих територіях, щоб і далі чинити свавілля", – підсумувала артистка.

Нагадаємо, нещодавно артистка зворушливо привітала середнього сина із 4-річчям.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Марія Яремчук підтвердила народження сина та обурено звернулася до ЗМІ 2 июля 2024

Співачка Марія Яремчук підтвердила чутки про те, що вона вперше стала мамою.

Чому ви не можете схуднути: дієтологиня назвала 5 найпоширеніших помилок 2 июля 2024

Помилки, які найчастіше роблять ті, хто хоче схуднути

Через кілька років у AirPods можуть з'явитися камери 2 июля 2024

Через кілька років у AirPods можуть з'явитися камери

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apsen Diamond 5.0
Apsen Diamond

Отзывов: 1

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше