Екоактивістка заклеїла половину картини Клода Моне

4 июня 2024

Екологічна активістка з руху Food Riposte приклеїла знак протесту до картини Моне в знаменитому паризькому музеї Орсе. Картина не була захищена склом на виставці. Про це повідомляє Associated Press.

Активісти обрали своєю мішенню Макове поле (1886), прикріпивши наклейку, яка покрила близько половини картини з апокаліптичним, футуристичним баченням тієї ж сцени.

За словами дівчини, це мало показати, як виглядатиме поле у 2100 році, "спустошене вогнем і посухою", якщо не буде вжито більше заходів для боротьби зі зміною клімату.

Після перформансу поліція розпочала розслідування, а дівчину затримали до з'ясування всіх обставин. Наразі невідомо, чи постраждала картина в результаті інциденту.

Раніше повідомлялося, що іспанська поліція оголосила, що знайшла картину покійного британського художника Френсіса Бекона, яку оцінюють у 5 мільйонів євро.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі показали який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста 30 сентября 2024

Який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста України. Фото Володарю "Золотого м'яча" виповнилося 48 років

Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті 30 сентября 2024

"Армія – це не моє". Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті Зараз його життя все ж пов'язане з військовою справою

Донька Брюса Вілліса і Демі Мур попозувала у перлинах для чуттєвих фото 30 сентября 2024

33-річна донька американських акторів Демі Мур та Брюса Вілліса, Скаут Вілліс вразила прихильників новою чутливою зйомкою.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше