Ердоган побачив загрозу в Євробаченні

22 мая 2024

Президент Туреччини звинуватив щорічний міжнародний пісенний конкурс Євробачення у нібито заохоченні до "нейтралізації статі", а також у тому, що той несе загрозу для традиційної сім’ї. Про це у понеділок, 20 травня, пише The Guaradian.

Зокрема, Реджеп Таїп Ердоган назвав учасників конкурсу "троянськими конями соціальної корупції" і сказав, що його уряд мав рацію, не допускаючи Туреччину до загальноєвропейського поп-конкурсу з 2012 року.

"На таких заходах неможливо зустріти нормальну людину", - сказав Ердоган, чия правляча партія сягає корінням в ісламський рух Туреччини.

Говорячи про традиційні цінності він також зауважив на зниження народжуваності в Туреччині та сказав, що це є "екзистенційною загрозою" і "катастрофою" для країни.

Минулого тижня Державний статистичний інститут Туреччини заявив, що народжуваність у країні в 2023 році впала до 1,51 дитини на жінку. Турецький лідер давно закликає сім'ї мати не менше трьох дітей.

Переможці Євробачення-2024 заговорили про концерт в Україні

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мадонна епатувала модну Італію зухвалими луками. Фото 23 сентября 2024

66-річна американська співачка Мадонна вразила публіку епатажними образами на показі та вечірці Dolce and Gabbana на Міланському тижні моди.

Фахівці дали поради, як комунікувати з дитиною ще до того, як вона почне розмовляти 23 сентября 2024

Всі батьки чудово знають, як це, коли дитина не розуміє ваших слів, і навпаки — коли ви не розумієте те, що вона каже. Проте насправді можна знайти свій спосіб комунікації.

79-річний учасник легендарного гурту "АВВА" втретє одружився. Фото 23 сентября 2024

79-річний шведський музикант, учасник легендарного гурту АВВА Бьорн Ульвеус одружився втретє. Його дружиною стала 51-річна датчанка Крістіна Сас.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Маммолог 5.0
Маммолог

Отзывов: 1

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше