Естонія заборонила видачу тимчасових віз росіянам

29 июля 2022

Громадянам Росії обмежать можливість отримувати тимчасовий дозвіл на проживання або візи на навчання в Естонії. Про це заявив естонський міністр закордонних справ Урмас Рейнсалу, повідомляє місцеве видання Еrr.ee.
 
Чиновник наголосив, що невиправдана війна, яку проти України розв'язала РФ, негативно впливає на безпеку Естонії та Євросоюзу.
 

"Необхідно продовжувати безперервний тиск на Росію за допомогою санкцій. Якщо санкції допоможуть покласти край російській агресії, то це позитивно вплине і на нашу безпеку", - пояснив він.
 
Тепер громадяни Росії та Білорусі, які отримали законне право на перебування в іншій країні ЄС, мають більше можливості реєструвати в Естонії короткострокову роботу. Це означає, що вони не зможуть клопотати про довгострокову візу з метою роботи.
 

"Ця поправка покладе край ситуації, коли для обходу чинних санкцій клопотають про короткострокову шенгенську візу в іншій країні ЄС, наприклад, з метою туризму", - резюмував Рейнсалу.
 
Нагадаємо, влада Естонії заборонила російським і білоруським тенісистам виступати на професійних тенісних турнірах на території своєї країни.
 
Раніше повідомлялося, що міністерство закордонних справ Естонії запровадило п'ятирічну заборону на в'їзд у країну для російської групи Руки Вверх за підтримку російсько-української війни.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати настільні ігри для сімейної відпустки 21 октября 2024

Сімейна відпустка — це чудова можливість відпочити, провести час разом і відволіктися від суєти. У такі моменти на допомогу приходять настільні ігри — вони чудово урізноманітнюють дозвілля

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше