Европейские горнолыжные курорты страдают из-за кризиса

29 декабря 2012

Через економічну кризу потерпають престижні гірськолижні курорти в Європі. Зокрема у Куршевель цієї зими приїде значно менше людей. Подібна ситуація і на дорогому французькому курорті Межев. У багатьох готелях досі немає відвідувачів, - попри те, що сніг цього року чудовий. Новини з французьких гір - від Ганни Гороженко.

Межев вважається найкрасивішим курортом Європи. Розташований біля Монблану. Краса гірського пейзажу та містечка зі старовинними будівлями зачарувала не одного монарха, аристократа та мільярдера. Втім, цього року Межев опинився на межі виживання. Та П'єр Делюс, який щороку шукає для багатіїв апартаменти в містечку, все ж таки залишається оптимістом - сподівається, що після свят ситуація зміниться.

П'єр Делюс, ріелтор:

- Я думаю, люди, які відпочивають на сусідніх із Межевом курортах, насправді ніколи не розуміли - що таке істинна мода. Ми завжди розраховували на клієнтів, які знаються на елегантності, вишуканості та розкоші. А таких людей зараз не так уже й багато.

Готелі в Межеві й справді вишукані - місцеві мешканці полюбляють старовину, тож інтер'єри не змінюють століттями. Нині ціни на номери в готелях значно впали. За одну ніч туристи в середньому віддають триста-чотириста євро. Та попри зниження вартості житла любителі лиж до Межева не поспішають.

Фредерік Вепієр, директор готелю:

- Мабуть, це некоректно до інших готелів - знижувати ціни, однак у кризу ми повинні виживати.

Мешканці Межева вже порахували - якщо цей сезон буде невдалим, то коштів на життя впродовж року в них просто не буде. А тоді слава найкрасивішого курорту Альп просто зникне.

Ганна Гороженко, Новини, телеканал "Інтер"

Хочешь узнать больше - читай отзывы

podrobnosti.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на Троєщині приготування їжі на Великдень ледь не призвело до трагедії 5 мая 2024

У Києві на Троєщині приготування їжі на Великдень ледь не призвело до трагедії. Подробиці та фото Обставини виникнення загоряння встановлять правоохоронці

Олена-Христина Лебідь у блискучому міні та на підборах виконала "рагульний" танок. Відео 5 мая 2024

Телеведуча Олена-Крістіна Лебідь у мінісукні показала підписникам, як танцює на височенних підборах.

Розроблено бактерицидне покриття з міді для сенсорних екранів і воно є прозорим 5 мая 2024

Розроблено бактерицидне покриття з міді для сенсорних екранів і воно є прозорим

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше