Фінляндія пропонує ЄС заборонити туристичні візи для росіян

22 сентября 2022

Фінляндія запропонувала Європейській комісії надати спільні рекомендації всім країнам Шенгенської зони "щодо визнання недійсними або анулювання віз, виданих громадянам Росії, і введення заборони на в'їзд", повідомило у вівторок, 20 вересня, міністерство закордонних справ Фінляндії.

Якщо віза росіянина буде анульована, або йому заборонять в'їжджати до країни - відповідна інформація має бути внесена до Шенгенської інформаційної системи (SIS), щоб про це знали інші держави Шенгенської зони і такий громадянин не спробував в'їхати через іншу країну.

Також 19 вересня на зустрічі міністрів закордонних справ ЄС Фінляндія запропонувала включити туристичні візи для громадян РФ до переліку санкцій Євросоюзу, повідомили в МЗС країни.

Минулого тижня прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін закликала ще більше посилити візові обмеження щодо Росії на європейському рівні.

Джерело: Українська служба DW

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аня Тейлор-Джой вразила ефектним вбранням у Каннах 18 мая 2024

У Франції триває Каннський кінофестиваль-2024, на парадних хідниках якого зірки вражають ефектними вбраннями.

Дружина Сенцова розказала про стереотипи, з якими зіткнулася, та замилувала фото чоловіка з сином 18 мая 2024

Очільниця Amnesty International Ukraine, юристка Вероніка Вельч, чий чоловік, режисер Олег Сенцов боронить Україну на фронті, розповіла про головні стереотипи, з якими їй як дружині військового довелося зіткнутися.

"Нічна" вівсянка: як приготувати дуже швидкий сніданок 18 мая 2024

Щоб вівсянка була корисною, її потрібно довго варити. А на це не завжди є час вранці. Спробуйте приготувати швидку вівсянку на ніч. Рецепт вам точно сподобається.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше