Федишин у сльозах згадала брата, який загинув під Соледаром

29 марта 2023

Популярна українська співачка Ірина Федишин у сльозах згадала свого двоюрідного брата Романа Климковича, котрий у лютому цього року віддав своє життя у бою з окупантами під Соледаром Донецької області. Артистка записала відеозвернення до шанувальників, постаючи перед публікою з пам'ятним бронежилетом загиблого родича. Вона з особливим сумом повідомила, що тіло Романа досі не вдалося забрати, щоб сім'я та всі близькі могли з ним попрощатися.

А бронежилет, який герой перед смертю залишив зірковій сестрі, Ірина планує віддати іншому захиснику, який потребує обмундирування. Про це вона розповіла на особистій станиці в Instagram (щоб подивитися відео, доскролльте до кінця сторінки).

"Зараз у мене є пам'ятний бронежилет. Це бронежилет мого брата Роми, який загинув за Україну. Він якийсь час його носив. Його видали йому на початку, а потім йому видали вже у військовій частині інші бронежилети. Він його повернув, каже: "Ір, можливо, комусь потрібно буде більше". І зараз я маю запит – відправимо його до нового загону захисників", – поділилася Федишин.

Про смерть Романа досі не розповіли його бабусі, яка щодня молиться, аби онук повернувся з фронту цілим і неушкодженим. Виконавиця каже, що сім'я боїться повідомляти 83-річній жінці трагічну звістку, адже невідомо, як вона на неї відреагує.

"Ви мене питали, чи вдалося забрати тіло. Тіло забрати не вдалося... Ми чекаємо... Також ми не говоримо бабусі, якій 83 роки, що він загинув, бо боїмося, як вона це перенесе. Хоча вона вже кілька разів питала про нього. Він був її улюбленцем. Я розумію, що в неї є право знати, але є просто страх, як вона перенесе цю звістку", – у сльозах промовила знаменитість.

Нагадаємо, брат Ірини Федишин був добровольцем. Він загинув, захищаючи незалежність та свободу українців, у Бахмутському районі. Йому було лише 34 роки. Співачка розповідала, що не повірила у загибель брата, коли їй про це повідомили.

Раніше OBOZREVATEL писав, що у січні 2023 року загинув кримський татарин та друг української співачки Джамали – Сейран Кадиров. Герой віддав своє життя за Україну у районі Бахмуту Донецької області. Виконавиця хіта "1944" тяжко сприйняла його втрату.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

30-річний онук-утікач Софії Ротару опублікував загадкове фото 19 апреля 2024

30-річний онук співачки Софії Ротару, музикант Анатолій Євдокименко, котрий загадковим чином виїхав із України під час повномасштабної війни, дав про себе знати у Instagram, опублікувавши не менш загадкове фото.

Ріанна кардинально змінила імідж 19 апреля 2024

Тепер блондинка з чубчиком: Ріанна кардинально змінила імідж Свій стиль останнім часом зірка називає "недолугим"

Лікарі відповіли чи правда, що грудне вигодовування робить дітей розумнішими 19 апреля 2024

Чи правда, що грудне вигодовування робить дітей розумнішими

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше