Флот РФ відрепетирував війну у ​​Балтійському морі

25 июня 2024

Російський флот на тлі все більшої напруженості з країнами НАТО, що мають вихід до Балтики, провів навчання в Балтійському морі. Кораблі Балтфлоту відпрацювали відображення нальоту безпілотників і безекіпажних катерів умовного супротивника, а також виконали вправи щодо встановлення радіоелектронних перешкод. Про це у понеділок, 24 червня, повідомили росЗМІ з посиланням на пресслужбу флоту.

Також зазначається, що російські військові відпрацювали удари по загону бойових кораблів умовного супротивника. Навчальні стрілянини виконав ракетний катер Димитровград із використанням комплексу Москіт.

Навчання відбулися через тиждень після того, як влада Данії заявила про можливість обмежити рух Балтійським морем танкерів російського тіньового флоту, які возять нафту в обхід західних санкцій.

Навчання, що відбулися в понеділок, стали другим за останній місяць для російського флоту в Балтійському морі. 1 червня підводний човен Можайськ виконав торпедні стрільби по субмарині умовного супротивника.

А наприкінці березня екіпажі двох російських підводних човнів Балтійського флоту відрепетирували на навчаннях підводну дуель.

Раніше повідомлялося, що Росія вирішила в односторонньому порядку "змінити" морські кордони країни з Литвою і Фінляндією в Балтійському морі. Проте через день сайту уряду Росії зник відповідний законопроєкт.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Франція та Канада посилять захист України від кібератак з боку РФ 28 сентября 2024

У декларації йдеться, що Збройні Сили обох країни "продовжуватимуть поглиблювати стратегічну співпрацю у сфері кіберзахисту на підтримку України через Талліннський механізм".

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

Єфросиніна покрасувалася в ефектному луці зі шкіряним корсетом 28 сентября 2024

Телеведуча Маша Єфросиніна замилувала своїх шанувальників (та потролила ейджистів), продемонструвавши свій новий лук. Він складається з чорних шкіряних корсета і спідниці.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше