Джамала вперше показала молодшого сина (фото)

3 августа 2020

Джамала разом із родиною наразі релаксує в Туреччині. Цікаво, що співачка полетіла на відпочинок з новонародженим малюком без допомоги нянь і рідних. 

З узбережжя Мармаріса вона публікує пам’ятні сонячні світлини, а кілька годин тому додала нове особливе фото з молодшим сином Селімом-Гіраєм! На ньому матуся позує у воді, тримаючи в руках малюка.

«Ми зважилися. Відпустка. Довгоочікувана! По-особливому вистраждана. Так, ми божевільні! Вирушили у подорож з двома маленькими дітьми без нянь, бабусь і дідусів, просто візочки і ми, сповнені любові та ентузіазму підкорювати світ. Гаразд, не світ, а просто узбережжя Мармаріса», — прокоментувала відпочинок співачка. 

— Море згладжує все, навіть уривчастий сон, який триває максимум дві години. (Так, вночі я сплю по дві години. А вдень, якщо вдасться урвати годинку, це прям щастя!). Скаржитися не буду, але ситуація така: всі мріють про сон, але рятує тепле чисте море, прозоре, як сльоза. На березі безлюдно, нікого немає. Відчуття, що на цьому острові не було ні вірусу, ні карантину, а тільки чути звук цикад. Невеличкий рай! Все можна пережити, коли є море. І це щастя!».

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Казино VBet: море бонусів та 50 грн за реєстрацію! 28 марта 2024

Країна розваг безмежна, наче Всесвіт. Її наповнюють різні об’єкти, серед яких знаходяться справжні діаманти, чиє сяйво зігріває душі та викликає бажання триматися до них поближче

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв 28 марта 2024

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Катерина Шухнина 5.0
Катерина Шухнина

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше