ФРН обіцяє Україні танки для створення переправ

30 июля 2022

Міністерство оборони Німеччини ухвалило рішення передати Україні 16 танків для наведення переправ. Про це повідомляє прес-служба міністерства.
 
"З метою подальшої підтримки сухопутних сил України міністр Ламбрехт вирішила передати партію з 16 танків для наведення мостів Biber. Їх можна використовувати для подолання водних та інших перешкод на полі бою", - зазначають у повідомленні.

Повідомляється, що такі танки використовують для швидкого створення мостів та подолання військами водних перешкод та складного рельєфу, коли ширина потрібної переправи не перевищує 20 метрів. Кожен із елементів для моста має довжину близько 11 метрів і ширину чотири метри. Такий міст може витримувати важку бронетехніку.

Раніше повідомлялося, що уряд Федеративної Республіки Німеччина негласно дав згоду на продаж 100 самохідних гаубиць Panzerhaubitze 2000 Україні.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше