ФРН схвалила додаткові €400 млн на зброю Україні

26 сентября 2024

Бундестаг схвалив пропозицію уряду ФРН щодо збільшення фінансування військової підтримки України приблизно на 400 млн євро. Про це напередодні повідомив федеральний уряд Німеччини.

Це дозволить закупити додаткові засоби протиповітряної оборони, танки, безпілотники, боєприпаси та запасні частини, що дозволить ефективно посилити українські збройні сили у захисті своєї держави, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що агресивна війна Росії завдала величезної шкоди українським містам та інфраструктурі. Саме тому Німеччина нанадасть додаткові 170 млн євро в короткостроковій перспективі для відновлення енергетичної інфраструктури України.

Нагадаємо, 19 вересня ЗМІ повідомили, що Німеччина екстрено надасть зброю Україні. Мова йшла про "незаплановану потребу у розмірі близько 397 млн євро". У той же день стало відомо, що ФРН передала Україні великий пакет озброєнь.

Як відомо, у 2024 році Німеччина виділила на зброю для України близько 8 млрд євро. Але у 2025 році розмір військової підтримки Києва з боку Берліна скоротиться удвічі.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Печать книг на заказ: виды, технологии и особенности 26 сентября 2024

Печать книг – это процесс, позволяющий создать готовое издание с учетом всех индивидуальных требований заказчика. Типография Spectra предлагает услуги выбора формата, обложки, бумаги и технологий печати

В мережі з'явилась фантастична історія кохання Майкла Дугласа та Кетрін Зети-Джонс 26 сентября 2024

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас цього року відзначать 24 річницю офіційного шлюбу. Хоча їхня історія могла закінчитися набагато раніше

Усик з нагоди 15-річчя шлюбу ніжно звернувся до дружини та показав спільні фото 26 сентября 2024

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик ніколи не цурався висловлювати почуття до своєї дружини Катерини. Тому з нагоди 15-ї річниці шлюбу спортсмен зворушливо привітав її у соцмережах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше