Фронтмен гурту Imagine Dragons підняв прапор України під час концерту у Чикаго

23 августа 2024

Лідер американського гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс виразив підтримку Україні на концерті у Чикаго. Співак підняв на сцену синьо-жовтий прапор під час виконання пісні Walking the Wire.

Український стяг передали зірці глядачі у залі. Рейнольдс помітив символ України у натовпі та здійняв його над собою, показуючи знак "мир". Відео виступу стало вірусним у мережі. Учасники Imagine Dragons неодноразово підтримували Україну. Музиканти також доєдналися до інших зіркових амбасадорів благодійної платформи UNITED24.

У червні 2024 року Рейнольдс вкотре віддав шану українцям, піднявши на сцену синьо-жовтий прапор, зроблений з паперу. Однак заклик, написаний на саморобному стязі, обурив українську аудиторію. У чому причина – читайте у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як Винник у Німеччині записав нове відео для українців і розізлив мережу: "Щур виліз із багажника".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Трампа подали у суд через його заяву на дебатах 25 сентября 2024

Після слів експрезидента у місті Спрінгфілд постійне зростають загрози громадській безпеці. Мер був змушений оголосити надзвичайний стан.

Суд виніс вирок злочинцю, який погрожуючи ножем, пограбував салон краси в Києві 25 сентября 2024

Погрожуючи ножем, пограбував салон краси в Києві: суд виніс вирок злочинцю. Фото Наступні чотири роки зловмисник проведе за ґратами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше