Фронтмен гурту Our Atlantic вступив до лав ЗСУ та розкрив, як його мобілізували

28 июня 2024

Український музикант, лідер гурту Our Atlantic Віктор Байда мобілізувався до Збройних сил України. Вже невдовзі він вирушить на військові навчання.

Про це артист розповів у Instagram, не випустивши з уваги деякі неприємні подробиці свого досвіду перебування в центрі територіального комплектування. Військово-лікарську комісію артист пройшов ще 19 червня.

Співак розповів, що його "насилу" довезли до поліклініки через те, що авто поліції, в яке "запакували" музиканта, ламалося. Трьома машинами Віктора Байду та інших мобілізованих довезли на ВЛК.

"Приїхавши в ТЦК, нам сказали чекати і що додому ми вже не повернемось. У всіх почалась паніка, адже інформації нам майже не надали. Згуртувавшись, ми обговорювали можливі варіанти подій. Не дивлячись на перевищення повноважень поліції та ТЦК, питання тут тільки до Міноборони, яке неспроможне вирішити проблеми мобілізації на третьому році повномасштабного вторгнення", – сказав артист.

Уже ввечері чоловіки чекали, коли їх відвезуть в розподільчий пункт. Як написав фронтмен Our Atlantic у коментарях, зараз він готується до військових навчань.

Попри всі озвучені ним проблеми, музикант готовий захищати країну від ворога.

Нагадаємо, гурт Our Atlantic з Умані став одним із фіналістів національного відбору на Євробачення 2022. Барабанщик колективу Олексій Биков вже давно служить у війську та захищав Київ від росіян.

Раніше OBOZ.UA писав, що під час проходження ВЛК Віктор Байда зустрів українського ведучого Володимира Остапчука, котрий начебто отримав відстрочку після телефонного дзвінка другу в Верховній Раді.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Apple може спростити заміну акумуляторів iPhone 30 июня 2024

Apple може спростити заміну акумуляторів iPhone

У Києві на Троєщині чоловік вночі підірвав гранату: вибухом пошкоджено 11 авто 30 июня 2024

У Києві на Троєщині чоловік вночі підірвав гранату: вибухом пошкоджено 11 авто. Подробиці і фото Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі

Вимагали хабаря за позитивні висновки щодо якості продуктів: на Київщині на гарячому затримали посадовців 30 июня 2024

Вимагали хабаря за позитивні висновки щодо якості продуктів: на Київщині на гарячому затримали посадовців. Фото Підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Маркуш Іван 5.0
Маркуш Іван

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше