Жінка Каньє Веста епатувала Паризький тиждень моди новим кольором волосся

21 июня 2024

Американський репер Каньє Вест і його друга дружина Б'янка Сенсорі 19-го червня відвідали показ чоловічої колекції PROTOTYPES у рамках Paris Fashion Week.

Луки ексцентричної парочки, як завжди, не розчарували фанів. 47-річний артист нап'яв на себе химерний total white, який не міг не викликати асоціації з бджолярством.

Каньє з Б'янкою прийшли і моду побачити, і себе показати

Фото Getty Images

29-річна Б'янка ж вділа нюдове напівпрозоре боді, вирішивши обійтись без бюстгальтера. А ще брюнетка здивувала несподіваною зміною кольору волосся - щоправда, не можна виключати, що на голові в молодички була перука.

Коли вставив собі зуби за $850 тисяч, але нікому їх не показуєш

Фото Getty Images

Нагадаємо, подейкують, коли "робочий день" Сенсорі в якості дружини Веста закінчується, вона стає геть іншою. А ще кажуть, що Б'янка готова піти від артиста, якщо той не відмовиться від плану зробити її зіркою порно.

Фото Getty Images

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зустріч давніх друзів: Пенелопа Крус пригорнула Джонні Деппа для милого селфі в Іспанії 27 сентября 2024

Голлівудські зірки Джонні Депп та Пенелопа Крус знайомі здавна. Щонайменше акторів обʼєднує спільна робота над фільмом "Кокаїн", який вийшов у світ у 2001-му. І, здається, відтоді обидва підтримують дружні стосунки.

Українська стилістка шокувала, як в Енергодарі окупанти "виловлювали" юних дівчат 27 сентября 2024

"Казали сідати в машину": українська стилістка шокувала, як в Енергодарі окупанти "виловлювали" юних дівчат Жінки боялися виходити з дому

Ахтем Сеітаблаєв про свої зради, рукоприкладство щодо жінки та майже відсутні стосунки з меншою донькою 27 сентября 2024

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв розказав, що поки йому не вдалося налагодити стосунки з молодшою донькою Сафіє. Її мама, друга ексдружина зірки, продюсерка Іванна Дядюра теж із ним не спілкується, бо, напевно, ображена через його зраду.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше