Жінка Каньє Веста попри заборону Кардашян вигуляла епатажний лук у компанії синів репера

21 сентября 2024

Здається, американський репер Каньє Вест на межі чергової сварки з ексдружиною та матір’ю 4 його дітей Кім Кардашян. І причиною цьому стане чинна благовірна музиканта Б’янка Сенсорі.

Як пише Daily Mail, днями Вест із синами 5-річним Псалмом і 8-річним Сейнтом, а також із дружиною показався в Токіо. Компанію зафільмували під час шопінгу і на Б’янці було ні що інше, як її традиційне вбрання в стилі "ню". Лук жінки складався з капрі та бежевої майки, яка ледь тримала пишний бюст кралечки.

У кадр діти не потрапили, але були разом із реперм і його дружиною

скрін з instagram

Як відомо, на початку цього року, на тлі тогочасних сороміцьких луків Б’янки, Кардашян мала серйозну розмову з колишнім. Вона була розгнівана тим, що чинна пасія репера дозволяє собі так вдягатися у присутності їхніх дітей і заборонила подібні витівки. Щоправда, проведений малечею час із мачухою вже все ж дав свої плоди.

Нагадаємо, Каньє і Б’янка одружилися через 2 місяці після розлучення музиканта з Кім Кардашян. Подейкують, у їхній парі всім заправляє саме чоловік. Мовляв, він склав для Сенсорі правила, як вона має поводитися на людях, що вдягати тощо.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Майкл Дуглас звернувся до Зеленських після візиту до Києва та розповів, що його вразило найбільше 21 сентября 2024

Майкл Дуглас звернувся до Зеленських після візиту до Києва та розповів, що його вразило найбільше. Відео Найбільше враження на актора справили люди

Могилевська дала рецепт яблучної шарлотки без цукру, борошна та яєць 21 сентября 2024

Співачка Наталія Могилевська, яка у серпні чесно визнала, що її челендж зі схуднення провалився, знову завзято рухається до своєї мети і працює над вдосконаленням свого раціону.

Названо топ-5 вуглеводів, які треба вживати за інсулінорезистентності 21 сентября 2024

Насправді вам не треба уникати всіх вуглеводів, якщо ви контролюєте рівень цукру в крові.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше