Дружина Остапчука розповіла, за що платить в родині вона, а за що - чоловік

8 октября 2024

Остапчук про виховання майбутнього сина

фото з instagram

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука, Катерина Остапчук, яка очікує на первістка, розказала, скільки кіло набрала за час вагітності.

Майбутня мама також відповіла на запитання щодо виховання майбутнього сина Тимофія і розповіла, що думає з приводу розподілу фінансів у родині.

Вага Каті на 30-му тижні вагітності становить 57.4 кіло, однак, коли вона завагітніла, важила 54 кг.

скрін з Instagram

Остапчук також зазначила, що не читала жодної літератури щодо виховання дітей, адже вони з чоловіком планують піти на курси молодих батьків.

Подружжя вирішило серйозно підійти до виховання нащадків

А ще Катерина відповіла на запитання підписників щодо розподілу фінансів у родині, зокрема, чи повинна платити жінка.

"Ну може іноді, якщо хоче. Я вважаю, що родину має забезпечувати чоловік. Жінка повинна мати свої кошти на свої дівочі хотілки (манікюр/брови тощо) й на випадок розлучення (ну тут можна теж його гроші відкладати)", - (не) жартома відповіла вона.

Цікаво, чи відкладає Катерина гроші коханого?

"Звичайно, що жінка також має брати участь у якихось витратах спільних, типу, продукти купити, комуналку іноді оплатити. Я, наприклад, сьогодні кинула кошти няні (ми кожного місяця до народження малого надсилаємо певну суму няні, щоб вона не шукала іншу роботу й чекала на нас). Пообіцяла ось, що подарую чоловікові джинси, тому що давно нічого не дарувала (ну він теж, знаєте, на ринку одягатися не хоче чомусь, тому доведеться нормально витратити)", - каже Остапчук.

Дівчина завжди отримувала коштовні подарунки від чоловіка, тому (а може й не тільки тому) й сама теж робить не гірші

"Короче, житло, паливо, заклади, поїздки, більшість витрат на дитину має оплачувати чоловік. Жінка, у свою чергу, має не бути взагалі вже безпорадною (типу, я вважаю крінжем, якщо дівчина сама пішла в супермаркет і телефонує йому, щоб він надіслав гроші, тому що можна вже й самій заплатити; чи якщо вона йде з подругами в заклад і просить на це кошти, власний заробіток якийсь має бути).

Я Тіма (майбутнього сина - ред.) так само буду виховувати, бо схема батьки оплатять весілля тощо не пройде, поки сам не буде змоги утримувати родину, нехай і не дивиться на дівчат. Можете засуджувати", - попередила підписників Катерина.

Нагадаємо, у лютому попередня дружина Остапчука, нотаріуска Христина, яка може сама себе відвезти на Мальдіви, розказувала, які фінансові вимоги має до себе і потенційного чоловіка.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

У Telegram тепер можна надсилати подарунки 8 октября 2024

У Telegram тепер можна надсилати подарунки

Лілія Ребрик замилувала кадрами зустрічі 12-річної доньки з молодшими сестрами 8 октября 2024

12-річна Діана, старша донька зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого 6-го жовтня повернулася до Києва з Лондона, куди їздила на танцювальні змагання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше