Притула зізнався, в кого принципово відмовився брати донат на ЗСУ

4 июля 2024

Волонтер і телеведучий Сергій Притула, який заснував один із найбільших благодійних фондів в Україні, зізнався, що одного разу відмовився брати донат у впливової людини. Він не назвав імʼя цього благодійника, проте натякнув, що він повʼязаний з бізнесом і політикою.

Зрештою, гроші все ж дійшли до ЗСУ, адже їх погодився взяти інший фонд. Про це Сергій Притула розповів в інтервʼю "Українській правді".

Волонтер визнав, що прецеденти, коли він не брав гроші в певних осіб через їхню суперечливу репутацію, бували.

"Я розумію, що в інтересах війська гроші можна було б брати і в дідька лисого, але проблема в тому, що конкретно ця людина гірша за дідька. Я не хотів зшиватися хоч яким-небуть кейсом з цією людиною, тому ми відправили до нього представників іншого фонду, які взяли ці гроші", – розповів Сергій Притула.

Також бували ситуації, коли фонд шоумена не брав кошти в бізнесів, які за його рахунок хотіли "відбілити" свою репутацію.

"Нам доводилося пояснювати цим – насправді добрим – людям. У мене до них особисто немає жодних претензій, і вони класні, вони патріотичні, і вони донатять, але працюють в компаніях, які були в списку НАЗК, визнані спонсорами тероризму", – додав Притула.

Раніше OBOZ.UA писав, що волонтер розповів, яку суму зібрали українські діти для ЗСУ. Притула зізнався, що він не може стримати емоцій під час таких зустрічей.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Каменських у лосинах і на високих підборах показалася за танцями 6 июля 2024

Настя Каменських показалася за танцями і розказала про їхню роль у своєму житті

Макс Чмерковський із дружиною на останніх термінах вагітності гайнули у жвавий танок. Відео 6 июля 2024

Хореограф та герой першого сезону українського "Холостяка" Макс Чмерковський разом із дружиною, танцівницею Петою Маргатройд ось-ось стануть батьками втретє.

Изготовление морской упаковки: Полный гид 6 июля 2024

Узнайте все о морской упаковке: виды, преимущества, процесс изготовления и советы по выбору поставщика. Полный гид для безопасной транспортировки морем.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше