Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів

27 сентября 2024

Український письменник і співак Сергій Жадан, який зараз служить у Нацгвардії, потролив фанатів, заговоривши про возз'єднання зі своєю колишньою – 31-річною співачкою Христиною Соловій. Звичайний жартівливий твіт у соцмережі X, опублікований посеред ночі, змусив прихильників підозрювати, що 50-річний поет не залишив стосунки з артисткою в минулому.

Перш за все у пості був знімок автомобільного музичного плеєра, на якому було вказано трек, що на той момент грав. Це була актуалізована народна лемківська пісня "Гамерицький край", яку 6 років тому випустила Христина Соловій. "Тихої всім ночі", – підписав Сергій Жадан фото, яке він опублікував о 23 годині.

Фанати письменника забили на сполох і припустили, що він напідпитку, й саме через це згадує колишню дівчину. "Це буде камбек (повернення. – Ред.) року", – написав один його підписник. "Скажіть?" – жартівливо відповів Жадан.

Інші прихильники з гумором застерегли артиста не дзвонити Христині Соловій, адже він нібито в стані алкогольного сп'яніння, а робити подібне в такому випадку не варто: "Все буде добре, тільки не починай надзвонювати їй", "Ніколи бухий не телефонуй своїй колишній", "Тільки не здумайте їй писати".

На одне з подібних запитань Сергій Жадан іронічно відповів. Короткий діалог: "Чи видалили ви її телефон?" – "У неї пейджер".

Не оминули також жартів у бік творчості Христини Соловій: "Хто, як не ви, буде підтримувати українських виконавців прослуховуваннями?" – "Свій до свого по своє"; "Полюбляєте пісні цієї артистки?" – "Обожнюю". – "Як думаєте, вона прихильно ставиться до творчості гурту "Жадан і Собаки"?" – "Максимально".

Нагадаємо, роман Христини Соловій і Сергія Жадана був найбільш обговорюваним серед усіх інших стосунків письменника. Перші чутки про почуття між артистами з’явилися після прем’єри кліпу "Юність", де вони палко цілувалися. Чим закінчилася історія і ким були колишні обраниці артиста – читайте тут.

Раніше OBOZ.UA писав, що український письменник дитячих книг Сашко Дерманський поставив на місце хамовитого батька школяра, який його принизив.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українська стилістка шокувала, як в Енергодарі окупанти "виловлювали" юних дівчат 27 сентября 2024

"Казали сідати в машину": українська стилістка шокувала, як в Енергодарі окупанти "виловлювали" юних дівчат Жінки боялися виходити з дому

Хореограф Євген Кот серйозно захворів і назвав діагноз 27 сентября 2024

Танцівник зізнався, на яку хворобу страждає.

Поцілунок Петра і Марини Порошенків замилував мережу 27 сентября 2024

Поцілунок Петра і Марини Порошенків замилував мережу. Фото Політик святкує 59-й день народження

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше