Жерара Депардьє взяли під варту в Парижі: його допитують у справі про домагання на знімальному майданчику

30 апреля 2024

Відомого за фільмами "Життя Пі" і "Диско" французького актора Жерара Депардьє взяли під варту після скарг його колег про сексуальне домагання та насильство з його боку. Чоловіка затримала поліція Парижу.

Раніше актор вже перебував під слідством за скоєне, однак під вартою він опинився лише у квітні цього року. Як повідомляє Daily Mail, допит чоловіка відбуватиметься лише на основі його двох сексуальних домагань, які відбулися у 2014 та 2021 роках. Однак, подібних ситуацій було понад 13, адже саме така кількість жінок, які працювали з ним, давала свідчення щодо цього.

"Пан Депардьє був викликаний сьогодні в поліцейський відділок Парижа, і зараз він перебуває під вартою. Його допитують щодо двох передбачуваних сексуальних насильств, які мали місце у 2014 і 2021 роках", – повідомили правоохоронці.

Усі звинувачення, як і раніше, Депардьє відкидає. Давніше паризька юридична фірма, що представляє актора, деякі заяви назвала заснованими на "суб'єктивних оцінках і моральних судженнях". Сам він виправдовується під соусом "специфічної манери поведінки, яку не всі розуміють".

Усього до поліції раніше звернулися три працівниці індустрії кіно, однак правоохоронці взяли до розгляду лише два позови: що відбулися у 2014 і 2021 роках.

Події, описані у першому зверненні щодо домагання, про яке будуть допитувати Депардьє, відбулися під час зйомок фільму "The Magician and the Siamese" у 2014 році. Тоді він приставав до 24-річної асистентки продюсера та нецензурно висловлювався щодо неї. Другу скаргу до суду подала жінка, яку у вересні 2021 році домагався Депардьє та знову ж таки виголошував нецензурні слова.

Варто зазначити, що після скоєних жахіть, які навіть змусили акторку Еммануель Дебевер накласти на себе руки, Жерар Депардьє надалі знімався у кіно, а поліція роками "тягнула" відкриття справи проти нього.

Саме Емануель Дебевер стала першою акторкою, яка звинуватила Депардьє у насильстві й не приховувала свого ім'я, адже раніше, у 2018 році, Шарлотта Арну подала анонімну скаргу на Жерара, а публічно розсекретила свою особу лише у 2021-му.

Раніше OBOZ.UA писав, що однією із постраждалих була Елен Даррас, із якою він знімався у фільмі "Диско". Акторка прирівняла ставлення Жерара до себе під час зйомок, як до шматка м'яса.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Остін заявив про "момент виклику" у війні в Україні 20 мая 2024

Новий наступ росіян на Харківщині лише посилює важливість Контактної групи. Питання ППО України буде одним із головних, зазначив Ллойд Остін.

В мережі нагадали палку історію кохання принца Гаррі та Меган Маркл, які відзначають шосту річницю шлюбу 20 мая 2024

19 травня 2018 року принц Гаррі та Меган Маркл офіційно одружилися. Їхня історія кохання розпочалася із численних скандалів, які продовжуються й досі.

Режисер "20 днів у Маріуполі" Мстислав Чернов і Jerry Heil зустрілися в Каннах під час кінофестивалю 20 мая 2024

"Фото дня": режисер "20 днів у Маріуполі" Мстислав Чернов і Jerry Heil зустрілися в Каннах під час кінофестивалю Обоє митців беруть участь в українському благодійному вечорі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше