Захисник Маріуполя Ілля Самойленко з позивним "Гендальф" став обличчям українського бренду

3 марта 2023

Український бренд Indposhiv зробив обличчям свого кампейна Indposhiv Bespoke "Такий один" одного із захисників Маріуполя Іллю Самойленко. Боєць став на захист України з перших днів війни у 2014 році, отримав серйозне поранення в 2017 році, внаслідок чого втратив око й руку, і був одним з захисників Маріуполя у 2022 році.

Команда Indposhiv на своєму YouTube-каналі у спеціальному ролику показала костюм, який пошила для героя України. Головна мета бренду – максимальна персоналізація одягу, тому для Гендальфа створили вдосконалену конструкцію одного з рукавів для його зручності (щоб подивитися фото та відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Чоловічий костюм – це похідне явище від військової уніформи. Рядок, колір, підкладка, матеріал – все це має значення. Робота майстра, робота людини, яка віддана своїй справі, справжнього ремісника – це шматочок історії. Котрий ти надягаєш на себе, но котрий не старіє. Це і є класика. А класика тим і відрізняється, що вона вічна", – сказав у ролику Самойленко.

В Indposhiv зазначили, що їх нова компанія Bespoke підкреслює те, як важливо жити нормальним життям навіть за ненормальних обставин. Клієнти бренду замовляють костюми, пояснюючи це бажанням носити виріб, як це було у нормальному житті.

Нагадаємо, Ілля Самойленко у 2017 році підірвався на міні, серйозно пошкодивши ліву руку, шию, ногу та обличчя. Він тривалий час проходив реабілітацію. Після початку повномасштабного вторгнення РФ військовий вирушив захищати рідну країну. 21 вересня 2022 року його звільнили з полону.

Нещодавно OBOZREVATEL повідомив, що королева Нідерландів під час офіційного візиту на Кариби вдягла вишиванку українського бренду. Максима віддала перевагу розкішній сукні яскраво-небесного кольору з орнаментом. Щоб дізнатися подробиці – переходьте за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше