Глава МЗС Північної Кореї зібралась у Росію

15 января 2024

Міністерка закордонних справ Північної Кореї Чхве Сон Хуей відвідає Росію з понеділка по середу, повідомляє китайське інформаційне агентство CGTN з посиланням на державні ЗМІ Північної Кореї. 

"Міністерка закордонних справ Корейської Народно-Демократичної Республіки Чхве Сон Хуей відвідає Росію з 15 по 17 січня", – йдеться у повідомленні.

Візит відбудеться на запрошення глави МЗС РФ Сергія Лаврова та на тлі підтверджень, що Росія почала застосовувати отримані від КНДР ракети у війні проти України. 

Нагадаємо, що 11 січня генеральний прокурор Андрій Костін заявив, що попередня експертиза підтверджує використання Росією ракет КНДР під час одного з останніх обстрілів України.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как подготовить автомобиль к зиме 24 октября 2024

Чтобы избежать неприятных сюрпризов на дороге, необходимо заранее подготовить машину к зимним условиям

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Блог про життя українською на "LooP" 14 октября 2024

L.org.ua — це український онлайн-ресурс, що ставить за мету надавати своїм читачам якісний, корисний і зрозумілий контент на різноманітні теми

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше