Глава Пентагону назвав кількість переданих ЗСУ танків

23 апреля 2023

Учасники Контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн надали українській армії понад 230 танків та 1 550 бронемашин. Про це сказав міністр оборони США Ллойд Остін на прес-конференції за підсумками засідання у п'ятницю, 21 квітня.
 
"Усього за якихось кілька місяців Контактна група доставила понад 230 танків, понад 1 550 бронемашин та іншого обладнання та боєприпасів для підтримки дев'яти нових бронетанкових бригад", – сказав Остін.
 
За його словами, тепер союзники хочуть зосередитися на ключових можливостях, які потрібні Україні просто зараз, а також у середньостроковій перспективі. Пріоритетною військовою допомогою є системи протиповітряної оборони.
 

"Для України зараз найбільш потрібні системи ППО, щоб убезпечитись від російських масованих ракетних атак", – сказав Остін і додав, що учасники зустрічі підтримали надання ракет для протиповітряної оборони України.
 
Нагадаємо, за останній рік країни-члени формату Рамштайн озброїли Україну на $55 млрд. З цієї суми США виділили приблизно $35 млрд.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

Росія завербувала депутата парламенту Ірландії - ЗМІ 8 октября 2024

Російська агентура розвідки посилилась в Ірландії після повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше