Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ

8 октября 2024

Командувач іранськими силами безпеки Кудс Ісмаїл Каані зник безвісти під час своєї поїздки до Бейрута. Про це у неділю, 6 жовтня, повідомляє Reuters.

Зазначається, що після того, як Ізраїль ударами по Бейруту у вересні ліквідував лідера Хезболли Хасана Насраллу, Каані вирушив до Лівану. Проте, з моменту ударів наприкінці минулого тижня на зв'язок він більше не виходив, стверджують агентству два високопоставлені представники іранських служб безпеки.

Один з чиновник повідомив, що Каані знаходився в південному передмісті Бейрута, відомому як Дахіє, під час бомбардування в четвер. Ця атака, як повідомляється, була спрямована проти високопоставленого представника Хезболли Хашема Сафієддіна, але чиновник стверджує, що Каані не зустрічався із Сафієддіном.

Чиновник додав, що після цього моменту Іран та Хезболла не змогли зв'язатися з Каані.

Другий чиновник також повідомив, що Каані відправився до Лівану після вбивства Насралли, і іранська влада не змогла зв'язатися з ним після удару по Сафієддіну - наступного лідера Хезболли.

Хезболла тим часом поки що не прокоментувала ситуацію із Сафієддіном.

Нагадаємо, увечері 30 вересня ізраїльські військові розпочали наземний наступ на Ліван, завдавши ударів по південним передмістям столиці країни Бейруту.

ЦАХАЛ заявив про ліквідацію понад 400 бойовиків Хезболли

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини 8 октября 2024

Обікрали квартиру мешканки Києва на понад 600 тис. грн: судитимуть двох мешканців Черкащини. Фото Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі

Матрас-топпер 140х190 – удобство и поддержка для вашего дивана 8 октября 2024

Вы заметили, что ваш диван стал слишком мягким и не обеспечивает необходимую поддержку для спины? Решить эту проблему можно быстро и просто, добавив матрас-топпер

У Києві на Подолі сталась пожежа на СТО 8 октября 2024

У Києві на Подолі сталась пожежа на СТО. Подробиці і фото Причину загоряння встановлюватимуть правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше