Телеведучий Андрій Джеджула розповів, чому не спілкується з падчеркою – дружиною одного з найдорожчих футболістів

24 июня 2024

Телеведучий Андрій Джеджула розповів, чи спілкується з колишньою падчеркою, дочкою блогерки Юлії Реус, з якою мав шлюб. Ангеліна нещодавно вийшла заміж за відомого футболіста, захисника збірної України Іллю Забарного.

В інтерв'ю OBOZ.UA шоумен розповів, чому не підтримує контактів з колишньою родичкою. А також пригадав їхні конфлікти з минулого.

Захисник збірною України та гравець англійського Борнмута Ілля Забарний восени минулого року одружився зі своєю дівчиною Ангеліною, з якою навчався в одному класі в одній з київських шкіл. Вона була падчеркою українського ведучого Андрія Джеджули, який свого часу був одружений з мамою Ангеліни. З Юлією Реус телеведучий має 3-річну спільну дочку Аделіну.

"Ні, жодним чином, – відповідає телеведучий на запитання, чи спілкується з колишньою падчеркою. – Свого часу вони з мамою жили на Солом'янці, вона ходила там до школи. А потім я влаштував її у школу, куди дуже важко потрапити, але вона розташовувалась прямо біля будинку, де ми вже жили разом. Ангеліна на мене дуже ображалася, мовляв, там залишилися всі її друзі. Але саме в цій школі вона познайомилася з Іллею Забарним. Вони з 15 чи 16 років почали зустрічатися".

Ілля Забарний перебуває у стосунках зі своєю обраницею з 2018 року. Взимку 2023 року футболіст перейшов з київського "Динамо" в англійський "Борнмут" – це був найдорожчий трансфер київського клубу в історії. А вже восени офіційно одружився з Ангеліною. Дівчина – випускниця КНУ ім. Тараса Шевченка в інституті філології, де вивчала англійську, французьку та іспанську мови.

Повне інтерв’ю з телеведучим Андрієм Джеджулою читайте на OBOZ.UA тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Марина Бех показалася з чоловіком на відпочинку в Карпатах. Фото 28 сентября 2024

Легкоатлетка Марина Бех поділилася на сторінці атмосферним контентом з відпочинку у горах. Спортсменка показалася на тлі гірських краєвидів.

Інна Мірошниченко показала йогу з 3-річним сином 28 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна замилувала своїм тандем-тренуванням із молодшим сином, 3-річним Марселем. Хлоп'я склало мамі компанію під час заняття йогою.

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих 28 сентября 2024

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих. Фото Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше