Селена Гомес зі своїм коханим показали костюми на Геловін. Фото

28 октября 2024

Фото з Instagram Селени Гомес

Американська акторка та співачка Селена Гомес разом зі своїм хлопцем, продюсером Бені Бланко активно готуються відзначати Геловін. Закохані переодягнулися у казкових персонажів та показали спільні фото.

На опублікованих світлинах Селена постала перед підписниками в образі Аліси з "Аліса у Країні чудес". На співачці світла перука, вицвіла синя сукня з тюлю, яка відкриває плечі.

А от Бланко приміряв на себе аутфіт Божевільного Капелюшника, якого зобразив Джоні Депп в екранізації 2009 року. Його обличчя було загримовано у білий колір, а на голові кучерява яскраво-руда перука. Він був у світло-коричневому фраку, зеленому жилеті та темно-синій сорочці в горошок із сірими штанами та фіолетовим шарфом. І звісно у бронзовому циліндрі - невід'ємному аксесуарі Капелюшника.

"Ще дивніше і цікавіше", - підписала фото Гомес.

Гомес та Бланко намагалися передати казкову атмосферу через костюми

Як вам образи зірок на Геловін?

Нагадаємо, Селена Гомес та Бені Бланко разом вже понад рік, однак спершу закохані тримали свої стосунки у секреті. До речі, співачка називає свого хлопця найкращим, що траплялося у її житті.

Як відомо, Бені любить тішити свою Селену смачненькими стравами.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Оля Полякова підтримала ЛГБТ-спільноту перед тисячами фанатів в Палаці спорту 28 октября 2024

"Свобода – це не просто слово": Оля Полякова підтримала ЛГБТ-спільноту перед тисячами фанатів в Палаці спорту Співачка не приховує, що відвідує ЛГБТ-прайди

Наталка Денисенко розказала про сварки з чоловіком-військовим та відверту фотосесію 28 октября 2024

Акторка Наталка Денисенко, яка нещодавно разом зі своїм чоловіком, військовослужбовцем та актором Андрієм Федінчиком насолоджувалася відпочинком під час його відпустки, розповіла, чи сварилися вони з чоловік та хто був ініціатором гарячої зйомки, де вона оголена.

Фреймут розповіла, що робити на першому побаченні, аби воно не стало останнім 28 октября 2024

Телеведуча та знавчиня етикету Ольга Фреймут продовжує ділитися своїми знаннями манер з підписниками. Цього разу вона розповіла, як треба поводитися на першому побаченні, аби воно не стало останнім.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше