Голова Apple Тім Кук став мільярдером

13 августа 2020

Як повідмовляє Bloomberg, генеральний директор компанії Apple Тім Кук офіційно став мільярдером. Різкий стрибок статків відбувся завдяки підвищенню вартості акцій компанії — ціна зросла майже на 5%, а ринкова вартість Apple становить майже $2 трильйони.

Тім Кук

На прикладі Джеффа Безоса чи Марка Цукерберга, які мають величезні частки в заснованих ними компаніях, шлях Кука до «клубу» мільярдерів був більш поступовим.

Переважна більшість його капіталу походить з власних заощаджень, з якими він прийшов на роботу до компанії Apple у 1998 році. Нагадаємо, що найбагатшою людиною на планеті є Джефф Безос (на його рахунках $193 мільярди).

Джефф Безос

Тим часом конгрес США готує законопроєкт щодо введення разового податку для мільярдерів, які збільшили свої статки під час пандемії коронавірусу. Йдеться про 467 мільярдерів та суму у $730 мільярдів. Якщо проєкт буде прийнятий, то засновник Amazon віддасть майже $43 мільярди прибутку, а Марк Цукерберг — $23 мільярди.

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гвинтокрили і дрони, а тепер і ракети: ЗСУ використовують американську ППО Avenger 29 марта 2024

Американський зенітно-ракетний комплекс Avenger захищає небо в Донецькій області. Машина розрахована на боротьбу з ворожими гвинтокрилами та дронами

Болить поперек: ознакою дефіциту якого вітаміну може бути знайомий багатьом стан 29 марта 2024

Чи може біль у спині бути пов’язаний із низьким рівнем сонячного вітаміну

В мережу потрапили 10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон 28 марта 2024

10 милих фото королівської сім'ї, які зробила Кейт Міддлтон: від них віє теплом і ніжністю Деякі з них ви могли ніколи не бачити

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше