Голова Верховного суду Білорусі потрапив до реанімації - ЗМІ

3 декабря 2022

Голова Верховного суду Білорусі Валентин Сукало через тяжку хворобу потрапив у реанімацію. Про це повідомляє білоруське видання Наша Ніва у п'ятницю, 2 грудня.
 
ЗМІ встановило, що він деякий час не з'являвся на роботі.
 
За інформацією журналістів, причиною цього стало те, що стан здоров'я Сукало погіршився. Тепер за його життя борються лікарі в одній із мінських лікарень.
 
Видання заявило, що за час головування Сукало громадяни Білорусі практично "втратили можливість отримати справедливий суд", а судовий розгляд "перетворився на ритуал, який просто друкує заздалегідь прийняті у владних структурах рішення".


Валентин Сукало - ветеран судової справи в СРСР та Білорусі. Після приходу до влади Олександра Лукашенка став міністром юстиції.
 
1997 року після антиконституційного референдуму його призначили головою Верховного суду. На цій посаді він залишається досі.
 
Нагадаємо, російський опозиціонер і правозахисник Марк Фейгін вважає, що глава МЗС Білорусі Володимир Макей, про смерть якої стало відомо в суботу, 26 листопада, міг бути убитим спецслужбами Росії.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Санкт-Петербурзі чоловік учинив самопідпал біля військкомату 2 мая 2024

Деякі пабліки пишуть, що перед тим чоловік посварився зі своєю дівчиною. Чи був самопідпал пов'язаний з війною Росії проти України, невідомо.

Журавлина, меренга і чорний шоколад: Хіменес-Браво поділився рецептом маминого великоднього панетоне 2 мая 2024

Напередодні православного Великодня чимало зірок діляться рецептами святкових страв. Серед них і шефкухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво.

Під час акції протесту в Тбілісі затримано 63 людини 1 мая 2024

Тілесні ушкодження отримав лідер опозиційної партії Єдиний національний рух, депутат парламенту Леван Хабеїшвілі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше