Грузія підтвердила участь у Саміті миру

15 мая 2024

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президенткою Грузії Саломе Зурабішвілі. Про це український лідер повідомив у соцмережі Х в середу, 15 травня.

"Подякував їй за підтвердження участі в інавгураційному Саміті миру. Лише справедливий мир в Україні дасть безпеку та стабільність нашому спільному регіону", – написав він.

У свою чергу Зурабішвілі подякувала президенту України за солідарність і незмінну підтримку грузинського народу.

"Наше спільне майбутнє – в Європі!", – написала вона в мережі Х.

Нагадаємо, Саміт миру пройде 15-16 червня у Швейцарії. Українська сторона очікує, що у цьому заході візьмуть участь 80-100 країн світу.

Також в Офісі президента виключили участь Росії у першому Саміті миру, але існує ймовірність, що її представники будуть на другому саміті.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі обговорюють нову бороду принца Вільяма. Фото 14 сентября 2024

Принц Вельський Вільям віднедавна бородань

Тімур Мірошниченко присвятив щемкий допис дружині і дітям. Фото 14 сентября 2024

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна нещодавно ділилася відео з їхньої сімейної фотозйомки на свіжому повітрі.

Стало відомо, яку роль відвели Бріжит Макрон в "Емілі в Парижі": перша леді Франції зʼявилася на 30 секунд 14 сентября 2024

Стало відомо, яку роль відвели Бріжит Макрон в "Емілі в Парижі": перша леді Франції зʼявилася на 30 секунд. Відео Дружину французького президента можна побачити у 7 серії нового сезону

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше