Грузія планує відновити дипломатичні відносини з Росією - ЗМІ

13 июня 2024

Грузія планує відновити дипломатичні відносини з Росією через 16 років після їх припинення, повідомляють грузинські ЗМІ.

Грузинські засоби масової інформації повідомляють про те, що керівна партія Грузинська мрія здійснює процес підготовки з відновлення дипвідносин із Російською Федерацією.

Повідомляється, що після розриву відносин між двома країнами в 2008 році Грузія знову збирається відкрити своє посольство в Москві, вже розпочався відбір співробітників для посольства Грузії у Москві. Дипломатичні відносини з Росією були розірвані 3 вересня 2008 року після того, як вона визнала Південну Осетію та Абхазію.

Нагадаємо, Росія планує розмістити пункт базування флоту в невизнаній Абхазії. У МЗС Грузії назвали такі наміри РФ грубим порушенням суверенітету і територіальної цілісності країни та черговою провокаційною спробою легітимізувати незаконну окупацію Абхазії та Цхінвальського регіону.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше