Гурт Panic! At The Disco оголосив про розпад після 19 років існування

25 января 2023

Американський рок-гурт з Лас-Вегаса Panic! At The Disco офіційно припинив своє існування після 19 років кар'єрного шляху. Останніми роками єдиним і незмінним учасником колективу був вокаліст Брендон Урі.

На сторінці гурту в Instagram Брендон розмістив пост, в якому оголосив, що Panic! At The Disco остаточно розпалися. Причиною цього стало те, що дружина музиканта Сара чекає на дитину, і артист хоче присвятити себе сім'ї.

"Це була страшенно важка подорож... Коли я ріс у Вегасі, я і уявити не міг, куди заведе мене це життя. Так багато місць по всьому світу, і друзі, яких ми придбали на цьому шляху. Але іноді подорож має закінчитися, щоб почалася нова... Ми намагалися тримати це в таємниці, хоча деякі з вас, можливо, чули... Ми з Сарою дуже скоро чекаємо на дитину! Перспектива стати батьком і спостерігати за тим, як моя дружина стає матір'ю, хвилююча. Проте я збираюся завершити цей розділ мого життя і направити всі свої сили та енергію на сім'ю, і в цьому Panic! At The Disco більше не буде", – прокоментував співак.

Урі також подякував шанувальникам та всім, хто підтримував його за всі ці 19 років існування колективу. Він наголосив, що фанати ще зможуть попрощатися з групою під час останнього туру Європою.

Американський гурт, що поєднує поп-панк, дэнс-рок і бароко-поп, прославився завдяки своїм хітам: I Write Sins Not Tragedies, House of Memories, High Hopes, Victorious та багатьом іншим.

Як писав OBOZREVATEL, лідер популярного колись гурту "Гринджоли" Роман Калин пояснив, чому колектив припинив своє існування. 2005 року з піснею "Разом нас багато" виконавці представляли Україну на Євробачення, де посіли 19-те місце. Шанувальники та ЗМІ припускали, що саме низький результат на пісенному конкурсі став причиною подальшого розпаду гурту.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності 19 апреля 2024

Два різні світи. Який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності Сестри зберегли теплі стосунки

Аварійний тунель метро "Либідська" - "Деміївська": будівельники дісталися до його верхівки 19 апреля 2024

Аварійний тунель метро "Либідська" - "Деміївська": будівельники дісталися до його верхівки

Експерти пояснили, що таке довідка про безаварійне водіння і кому вона потрібна 19 апреля 2024

Експерти пояснили, що таке довідка про безаварійне водіння і кому вона потрібна

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Віталій 5.0
Віталій

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше