ХАМАС мав намір здійснити атаки в Європі - ізраїльські спецслужби

15 января 2024

ХАМАС планував здійснити низку атак на єврейські та ізраїльські об'єкти в Європі. Про це у суботу, 13 січня, повідомляє The Times of Israel з посиланням на спецслужби країни. 

Зокрема, видання цитує офіс прем’єр-міністра Ізраїлю, який вказує, що зовнішня розвідувальна служба (Моссад) та служба загальної безпеки (ШАБАК) у співпраці з іноземними партнерами змогли встановити "всеосяжну картину терористичної діяльності ХАМАС в Ізраїлі та за його межами".

"Включаючи інформацію про намір атакувати посольство Ізраїлю у Швеції за допомогою безпілотників та використання криміналітету у Європі", - йдеться у повідомленні.

Вказується, що на основі отриманої інформації були заарештовані предстаники ХАМАС у Данії, Німеччині та Нідерландах.

"Терористична організація ХАМАС невпинно і виснажливо працює над розширенням своїх смертоносних операцій на Європу, і, таким чином, становить загрозу внутрішній безпеці цих країн", - прокоментував інформацію глава ізраїльського уряду Беньямін Нетаньяху.

США продовжать підтримувати Ізраїль аби гарантувати, що події 7 жовтня 2023 року, коли ХАМАС завдав по країні масований удар та захопив заручників, ніколи не повторяться. 

Ізраїльські військові завершили ліквідацію "військової структури" ХАМАС у північній частині сектору Гази. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Порушують строки 0.8
Порушують строки

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше