Стали відомі світові зірки, які загинули в авіакатастрофах на піку слави

7 февраля 2023

В історії є не один приклад, коли успішні зірки, які мають світову славу, любов фанатів і впливове коло друзів, йшли з життя несправедливо рано за трагічними обставинами. Зокрема, вмирали знаменитості в авіакатастрофах. Їхня кар'єра була на піку і, здавалося, попереду ще стільки перемог, але все різко й несподівано обривалося.

Так, трагедія в небі забрала життя відомого баскетболіста, зірки НБА Кобі Брайанта та його 13-річної доньки. Всього в 22 роки з тієї ж причини померла американська співачка Алія, якій пророкували великий успіх на світовій сцені. Про ці та інші випадки розповімо у матеріалі OBOZREVATEL.

Кобі Брайант

У січні 2020-го світ вразила новина про смерть знаменитого баскетболіста "Лос-Анджелес Лейкерс". Літак, у якому летів спортсмен разом зі своєю 13-річною дочкою Джанною, впав неподалік Лос-Анджелеса. Крім Брайанта та дівчинки на борту перебували ще 7 людей. Усі загинули.

Національна рада з безпеки транспорту визначила, що пілот Ая Зобаян нехтував федеральними правилами безпеки і не мав права літати в умовах туману та поганої видимості. Він втратив керування через просторову дезорієнтацію і врізався у схил пагорба. Вдова баскетболіста Ванесса Брайант незабаром подала до суду на округ Лос-Анджелес, а у серпні 2022 року отримала 16 мільйонів доларів компенсації.

Алія

Її називали принцесою R&B, вона співпрацювала з Дрейком та R. Kelly, а Бейонсе була її великою фанаткою. Алію вважали справжньою музичною сенсацією наприкінці 90-х та на початку нульових. Однак у 2001 році життя молодої та успішної виконавиці обірвалося. Артистка та її команда вирушили на Багами знімати кліп на трек Rock the Boat. Упоравшись із роботою в короткі терміни, зірка вирішила повернутися до Флориди, хоча її рейс був запланований лише на наступний день. Єдиний доступний на той момент літак був надто маленьким для всього обладнання та дев'яти осіб, які опинилися на борту. Через кілька хвилин після зльоту він звалився, а всі пасажири загинули. Пізніше слідство встановило, що пілот був п'яний і навіть не мав дозволу на керування літаком. Кліп Rock the Boat вийшов посмертно.

Ренді Роадс

Після того, як рокера Оззі Осборна було вигнано з Black Sabbath в 1979 році, він почав будувати кар'єру сольної зірки і обзавівся неймовірним гітаристом на ім'я Ренді Роадс. Пізніше легенда року назве його своїм "подарунком від Бога" та "кимось особливим", а багато відомих нині гітаристів визнають його вплив на їхню творчість. Роадс прожив коротке, але яскраве життя. Перед фестивалем в Орландо, куди прямував Осборн та його команда, музиканти зупинилися біля міста Лісбург у Флориді. Щоб скоротити час, водій автобуса запропонував членам групи покататися на літаку без дозволу господаря.

Під час польоту Оззі, його дружина Шерон і басист спали в автобусі, тому пілот зробив кілька різких знижень, щоб не розбудити їх. Під час третього літак зачепив лівим крилом задню частину автобуса, потім зіткнувся з великою сосною і звалився на дах гаража поряд з особняком, що стояв неподалік. Літак вибухнув і згорів, а всі пасажири на борту загинули, і були упізнані лише за відбитками зубів.

Джон Ф. Кеннеді-молодший та Керолайн Бессетт-Кеннеді

Один із останніх публічних виступів Джона Ф. Кеннеді-молодшого та його дружини Керолін Бессетт-Кеннеді відбувся на вечері кореспондентів Білого дому у травні 1999 року. Через два місяці син убитого президента США, його кохана та її сестра трагічно загинули, коли 16 липня літак, яким керував сам Джон, впав в Атлантичний океан. Кеннеді-молодший отримав ліцензію пілота за рік до цього. Національна рада з безпеки транспорту пізніше констатувала, що катастрофа сталася через помилку пілота та погану погоду.

Бадді Холлі

Музикант був серед перших включених до Зали слави рок-н-ролу, а у 2004-му, за версією журналу Rolling Stone, Бадді Холлі отримав 13-те місце у списку "Найвидатніших артистів усіх часів". Він встиг зробити багато для рок-н-ролу, але міг би ще більше, якби його життя не обірвалося так рано. Виконавцю було всього 22 роки, коли літак, на борту якого перебував Холлі з іншими своїми колегами, врізався у ферму через кілька хвилин після вильоту з аеропорту Мейсон-Сіті у штаті Айова. Влада звинуватила у катастрофі жахливу погоду.

Раніше OBOZREVATEL писав про зірок, які пішли з життя через автомобільні аварії. Серед них: Пол Вокер, принцеса Діана та інші. Подробиці – читайте у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності 19 апреля 2024

Два різні світи. Який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності Сестри зберегли теплі стосунки

Дівчина Пітта в літньому оверсайзі на голе тіло попозувала для модного кампейну 19 апреля 2024

Дівчина голлівудського актора Бреда Пітта, дизайнерка ювелірних виробів Інес де Рамон, схоже, не спробувати себе у ролі моделі.

Наталі Портман прикрасила собою травневий випуск трьох глянців - італійського, французького та американського L'Officiel 19 апреля 2024

Американська акторка Наталі Портман прикрасила собою травневий випуск трьох глянців - італійського, французького та американського L'Officiel.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше