"Холостяк" Олександр "Терен" зробив свій вибір, він розповів, як обирав кохану, та заінтригував її відповіддю на пропозицію

27 сентября 2024

Український захисник та головний герой 13-го сезону реаліті-шоу "Холостяк", Олександр "Терен" Будько розсекретив, що на проєкті йому вдалося зустріти кохану дівчину. 28-річни громадський діяч зазначив: після двох місяців побачень із учасницями знайшов ту, яка стала "найближчою його серцю".

Про це ветеран російсько-української війни розповів у своєму Instagram. Він повідомив, що під час фінальної розмови зробив пропозицію коханій та заінтригував її відповіддю.

За словами Олександра "Терена", обрати одну дівчину з-поміж великої кількості конкурсанток було дійсно складно. Під час першої зустрічі захисник був дуже схвильований, адже не знав нічого про жодну з красунь. Ситуація поступово змінювалася, коли розпочався період побачень, де кожен міг розкрити себе.

"З кимось зʼявлявся звʼязок відразу, з кимось потрібен був час, а з кимось доводилося прощатися. Кожна церемонія троянд була для мене своєрідним випробуванням. Я не міг просто віддати всім троянди і лишитися в спокої, моє бажання було відчути кохання. Тим паче з кожним днем, в атмосфері краси навколо, я ставав ближчим до кожної з дівчат, будучи щирим в своїх емоціях та словах. З кимось ця щирість давала зрозуміти, що нам не вдасться побудувати стосунки, але з кимось вона рухала нас разом вперед", – поділився герой "Холостяка".

Олександр Будько додав, що останні церемонії вручення троянд видалися для нього найважчими. Він мав особливу історію із кожною з красунь, тому прощатися з ними було боляче. 

"Ось так пройшли два місяці побачень з прекрасними дівчатами. І ось, нарешті, фінальна промова з однією з них. З тою, хто стала найближчою моєму серцю. Поруч з якою мені все ясно і очі щасливі. Спітнілі руки, каблучка і питальний погляд. Чи прийме?" – заінтригував "Терен".

Раніше OBOZ.UA розповів, що СТБ показав промо нового "Холостяка" з ветераном війни "Тереном" на вірш Сергія Жадана.

Тільки перевірена інформація в нас у  Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ураган Хелен обрушився на Флориду: потужний шторм і перші жертви 27 сентября 2024

Ураган Хелен, найсильніший у регіоні Біг-Бенд, накрив Флориду, спричинивши масштабні відключення електрики та повені.

Експерт вказав на наслідки вибуху "Сармата" 27 сентября 2024

Експерт вказав на наслідки вибуху "Сармата"

Інновації на дорогах: авто зможуть сигналізувати про водіїв у стані сп’яніння 27 сентября 2024

Інновації на дорогах: авто зможуть сигналізувати про водіїв у стані сп’яніння

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше