Хореограф-воїн Дмитро Дікусар поділився, які накази йому віддає командир на фронті

7 марта 2024

6 березня виповнилося рівно два роки, як відомий український хореограф Дмитро Дікусар став на захист Батьківщини зі зброєю в руках. Танцівник-воїн зазначив, що останнім часом особливо гостро відчуває нестачу улюбленої справи, себто своєї професії в мирне життя, але тоді командир віддає зірковому бійцю особливі накази.

Про річницю своєї служби Дікусар написав на особистій сторінці в Instagram. Як відомо, за останні два роки хореограф вкрай рідко зʼявляється в соцмережах, тож цей його допис, опублікований вперше з жовтня 2023-го, неабияк потішив фанів. 

Дікусар чесно зізнався, що війна його виснажила, як і багатьох інших захисників, але здаватися він не має наміру. 

"Сьогодні два роки як я повністю перейшов на "військові рейки". Чи думав я тоді, що війна так затягнеться? Ні! Чи жалкую я про свій вибір? Теж ні! Безперечно, накопичилась втома, іноді здають трохи нерви, але спогади про загиблих товарищів і віра в перемогу добра над злом дають поштовх рухатись і не зупинятись", – поділився боєць. 

За словами зіркового захисника, війна дуже змінилася, і воїни "не залишаються попередніми". 

Він додав: "Постійні зміни – тактика, яку не перемогти", – десь почув я нещодавно. Тому, рухаємось далі, любі українці, і не ведемся на "дешеві" маніпуляції, що мають намір нас розз‘єднати і ослабити! Краще помолимось за полонених, поранених і вшануємо полеглих героїв! І продовжуємо працювати!"

Щодо наказів від командира, то Дікусар поділився: "Останнім часом не вистачає улюбленої справи, але, в певні моменти, командир каже мені: "танцуй, танцор!" і я "танцюю". 

Раніше OBOZ.UA брав ексклюзивне інтервʼю в Дмитра Дікусара. В ньому хореограф розповів, як його змінила велика війна і які розчарування нині переживає через незрілість українського суспільства. Танцівник відверто зізнався, що в певних моментах стає настільки агресивним, що доводиться "докладати надзусилля всередині себе, аби не розбити комусь голову". 

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший айфон: рік випуску 8 октября 2024

Перший iPhone — пристрій, який змінив хід історії мобільних технологій, був випущений 29 червня 2007 року компанією Apple. Це був не просто черговий телефон, а революційний продукт

У Грузії намагаються оголосити імпічмент президентці 8 октября 2024

У жовтні минулого року президентці вже намагалися оголосити імпічмент за турне у підтримку євроінтеграції.

Ахтем Сеітаблаєв розповів, про що окупанти забороняють говорити кримчанам 8 октября 2024

"Не тільки про Україну". Ахтем Сеітаблаєв розповів, про що окупанти забороняють говорити кримчанам Режисер впевнений, що можна потрапити до слідчого ізолятора навіть за промовисте мовчання

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше