Українська королева пластики розповіла про 6-годинне хірургічне втручання

29 сентября 2024

Відома блогерка Анастасія Покрищук зізналася, навіщо аж тричі лягала на операційний стіл, щоб отримати груди своєї мрії. А також розповіла про особливості постопераційного періоду.

Королева пластики розсекретила, як почувається в буденному житті з вилицями, які вважаються найбільшими у світі. Про це та інше блогерка розповіла в інтерв’ю OBOZ.UA.

Своє тіло вже довгі роки Анастасія довіряє медикам із Туреччини. Каже, що ні разу лікарі не відмовляли її від якихось втручань: "За медичними показниками я здорова як кінь. Були певні розмови, коли вперше звернулася з проханням збільшити груди. Хотіла більший розмір, але мені пояснили, що шкіра не здатна настільки розтягнутися, треба починати з меншого. Тому бажані груди я отримала в декілька етапів, знадобилося три операції. Зараз задоволена результатом. В юності, до слова, я була пласкою, як хлопчик".

На запитання, яку найдовшу операцію переживала в своєму житті, відповідає: "Я не люблю слово "переживала", бо в мене немає такого. Щодо операцій, то здебільшого вони всі комплексні, тобто лікарі одночасно вирішували кілька запитів. Найдовша тривала шість годин. Це було ліпомоделювання тіла, коли я сильно погладшала – на 10 кілограмів. Плюс мені тоді зробили кубики на животі. А інші втручання були значно коротшими".

Про свої знамениті вилиці, які вважаються чи не найбільшими в світі, Настя каже: "Та це звичайна штука! В житті вони мені зовсім не заважають – не їсти, не спати. Якщо ви їх торкнетеся, не відчуєте різниці зі своїми. Чому саме вилиці? Ну так мені подобається. І я ніколи не слухала нічиїх поради з приводу своєї зовнішності. І якщо виникає необхідність щось підправити в ній косметично, можу це зробити самостійно, закінчила спеціальні курси".

"Однак вже давно не робила, – додає блогерка. – Не тому, що боюся. Наприклад, коли вчилася, брала стерильний шприц і шукала голкою в лобі м'язи, куди колють ботокс. Було цікаво. Але робити самій собі уколи препарату, що розгладжує зморшки, я би не рекомендувала – там багато нюансів. Може одне око закритися, а інше відкритися більше, ніж потрібно – не варто ризикувати. Всі необхідні косметичні процедури мені роблять в Києві професіонали, яким довіряю. Хочу сказати, що у нас дуже багато гарних косметологів. Кращих, ніж будь-де в Європі".

У найближчому майбутньому Анастасія не планує нічого в собі змінювати: "Зараз виглядаю так, як я хочу".

Повне інтерв’ю з Анастасією Покрищук читайте на OBOZ.UA тут.

Також на OBOZ.UA – куди зникла і як живе найсексуальніша блондинка 90-х – співачка Астрая.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українська королева пластики розповіла про 6-годинне хірургічне втручання 29 сентября 2024

"Хотіла більший розмір". Українська королева пластики розповіла про три операції на грудях та 6-годинне хірургічне втручання Анастасія Покрищук зізналася, чи заважають їй в звичайному житті найбільші у світі вилиці

Блінкен заявив про протиріччя слів і дій Китаю 29 сентября 2024

Коли Пекін каже, що хоче бачити кінець конфлікту, і водночас дозволяє своїм компаніям допомагати Путіну продовжувати агресію, то "щось не сходиться".

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві 29 сентября 2024

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві. Фото Від цих зворушливих світлин ваше серце розтане

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше