Кім Кардашян замилувала підписників фото з чотирма дітьми від Веста

19 сентября 2024

Фото з Instagram Кардашян

Американська реалітізірка Кім Кардашян, проводжаючи до школи своїх чотирьох нащадків від ексчоловіка Каньє Веста, вмовила тих попозувати на прощання разом для її Instagram.

Cудячи з виразів личок дітлахів, найбільше ентузіазму з приводу нового навчального року мають дівчата, Норт та Чикаго. Ну і сама багатодітна мама.

Кім умовила чотирьох дітей на спільне селфі

Підписники від такого фотоконтенту від своєї улюблениці в захваті та висувають версії, хто з синів і дочок Кім та Каньє на кого з них більше схожий.

Так, у 11-річної Норі вгледіли мамині брові, але в цілому дівчинка декому схожа на тітку Кортні. А от 6-річна Чикаго, на думку когось із фоловерів Кім - мамина копія.

"Псалм кривляється як його тато... Хто вибісив Псалма?", - пишуть у коментарях.

Хлопці та дівчата вишикувалися для групових фото

Дехто ж припустив, що наймолодший, 5-річний хлопчик, мабуть, ще не готовий до школи.

"У майбутньому житті хочу бути такою ж крутою як Сейнт", - зацінили коментатори зачіску 8-річного старшого сина Кім та Каньє.

"Ці діти виглядають такими ж утомленими, як я. Після літніх канікул повертатися до школи... Дідько, от бідолахи", - співчувають юним Кардашян-Вестам.

Щось Псалм і справді не в захваті

Нагадаємо, Норт та Сейнта Кім змогла виносити самотужки, а от молодших дітей уже виношували сурогатні матері.

Як відомо, невдовзі після розлучення з Кім Каньє оженився знов. Репер вважає, що його нова дружина Б'янка Сенсорі змогла стати "найдивовижнішою мачухою" для Норт, Сейнта, Чикаго і Псалма. Здається, не має нічого проти своєї наступниці й Кардашян - от лише б та пристойніше одягалася в присутності дітей.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гарріс планує зустріч з Зеленським - ЗМІ 19 сентября 2024

Зеленський під час візиту до США представить план перемоги України як чинному лідеру США Джо Байдену, так і кандидатам в президенти Камалі Гарріс та Дональду Трампу.

Полякова повернулася до квартири в центрі Києва, де обвалилася стеля 19 сентября 2024

"Не жила тут чотири роки": Полякова повернулася до квартири в центрі Києва, де обвалилася стеля. Фото до і після ремонту Співачка була змушена виїхати з оселі у 2021 році

Мілла Йовович після раптового зникнення показала, чим займалася все літо та як виросли її діти 19 сентября 2024

Мілла Йовович після раптового зникнення показала, чим займалася все літо та як виросли її діти. Фото Вона провела багато часу з родиною

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше