Художниця Гапчинська показала нове фото чоловіка-військового

1 декабря 2022

Відома українська художниця Євгенія Гапчинська поділилася новими знімками свого чоловіка-військовослужбовця, який пішов на фронт ще 2014 року, а після повномасштабного вторгнення знову взяв до рук зброю. Ілюстраторка розповіла, що не побачить коханого всю зиму. Той обіцяв приїхати у відпустку вже навесні.

Кадри Євгенія опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Вона розмірковувала на тему того, як чоловік, який все життя займався творчістю, раптом вирішив присвятити себе військовій справі.

"Як він став воїном? Він – художник, він – енциклопедія з історії мистецтва. Він неймовірний... Сказав, що до весни не побачимося", – підписала знімки Гапчинська.

Варто зазначити, що майбутнє подружжя почало зустрічатися ще в юному віці. Євгенії тоді було 13 років, а Дмитру – 15. Вони познайомились у мистецькому училищі. Коли дівчина виходила заміж за талановитого ілюстратора, вона не здогадувалася, що той захищатиме рідну країну на фронті від російських окупантів.

У коментарях під фото фоловери Гапчинської залишали слова підтримки та вдячності захиснику та його родині: "Ми всі чекаємо на весну! Нехай оберігає його Бог", "Значить, навесні точно буде перемога. Усього найкращого вашій родині", "Нехай його береже Бог, сил і мужності вам, з молитвою нехай швидше повернеться додому", "Тримайтеся! Сил і перемоги. Велика подяка".

Нагадаємо, художниця розповідала, як змінився її чоловік під час повномасштабної війни. Дмитро, за словами Гапчинської, дуже схуд і втратив шість зубів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Євгенія Гапчинська вперше показала, який вигляд мав її будинок у Макарівському районі біля Києва до та після "візиту" російських окупантів. Художниця розповіла, що загарбники розгромили її сімейне гніздечко. Військові РФ вибили двері та вікна, пошкодили меблі, вкрали побутову техніку.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У поліції розповіли, скільки любителів "форсажу" оштрафували на вулицях Києва з початку року 24 апреля 2024

У поліції розповіли, скільки любителів "форсажу" оштрафували на вулицях Києва з початку року. Відео Порушників не відлякують штрафи

Алек Болдвін вибив телефон з рук жінки, яка публічно поставила йому незручне запитання 24 апреля 2024

"Чому ти її вбив?" Алек Болдвін вибив телефон з рук жінки, яка публічно поставила йому незручне запитання Актор не зміг стримати емоцій

Для любителів піратської Windows придумали обмеження 24 апреля 2024

Для любителів піратської Windows придумали обмеження

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше