Яку роль відіграє швейна фурнітура в нашому одязі?

22 апреля 2024

Роль швейної фурнітури важко переоцінити, оскільки якісні та красиві застібки-блискавки, ґудзики та інші функціонально-декоративні аксесуари надають одягу додаткової естетичної привабливості та зручності при використанні. Крім того, така швейна фурнітура, як підплічники, корсажна стрічка або бортівка, суттєво впливає на силует одягу, підкреслюючи та доповнюючи елегантність крою.

Які є варіанти швейної фурнітури?

Як уже зазначалося вище, основним призначенням швейної фурнітури є вирішення завдання зробити наш одяг більш комфортним, елегантним та практичним, а також покращити зовнішній вигляд виробів. Ну, а якщо говорити простіше, то без таких пристосувань, як голки, нитки, тасьма, резинка, різні види застібки тощо просто не вдасться виготовити жодного предмета гардеробу.

Рекомендуємо вам спеціалізований інтернет-магазин Black Buttons, на сайті якого ви знайдете все, що вам може знадобитися, зокрема в каталозі є:

  • нитки, голки, ножиці;
  • блискавки, бігунки, гачки, кнопки, ґудзики;
  • тасьма, бахрома, стрічки, канти, шнури, текстильні резинки;
  • металофурнітура, пайєтки, декоративні ланцюжки, хутряні помпони, наконечники для шнурків;
  • фурнітура для штор та багато іншого.

Для вибору відповідного товару достатньо просто знайти потрібні позиції в каталозі та оформити покупку, після чого товар буде вам доставлений. Перш, ніж зробити оплату товару, продавець рекомендує дочекатися дзвінка менеджера та уточнити з ним всі деталі замовлення.

Як саме працює швейна фурнітура?

Насамкінець, ми вирішили навести кілька прикладів того, як швейна фурнітура впливає на якість та зовнішній вигляд нашого одягу. Так, наприклад, застосування бейки або тасьми може замаскувати похибки шва. Крім того, дані елементи зроблять край тканини акуратним та рівним. Не забуваємо про конструктивні елементи, такі як підплічники, які підкреслюють горизонтальну лінію плечей, надаючи піджаку, або пальту додаткової елегантності.

Тепер перейдемо до застібки-блискавки, без якої ми вже важко уявляємо собі багато видів одягу, особливо верхнього і спортивного. До того ж, якісна блискавка, вшита в штани, або спідницю потайним способом, суттєво покращить лінію одягу, що оптимально сяде на фігуру.

Тепер перейдемо до декоративної фурнітури. Тут арсенал дуже великий – великі креативні ґудзики, пряжки, аксесуари з хутра тощо – всі ці елементи можуть скромний костюм, чи повсякденну сукню перетворити на вечірнє вбрання.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тіна Кароль покрасувалася в сміливій білій сукні 3 мая 2024

Співачка Тіна Кароль покрасувалася в сміливій білій сукні, проілюструвавши фотографіями черговий допис-роздум у своєму Instagram.

Вікторія Бекхем привітала чоловіка з 49-річчям та показалася в його обіймах. Фото 3 мая 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем, якій нещодавно виповнилося 50, 2-го травня привітала свого чоловіка, футболіста Девіда Бекхема з 49-річчям.

Кейт Міддлтон опублікувала довгоочікуване фото принцеси Шарлотти в день її народження 3 мая 2024

Кейт Міддлтон опублікувала довгоочікуване фото принцеси Шарлотти в день її народження Подружжя знову порушило традицію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Аристея тур 0.3
Аристея тур

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше