Який складний ніж обрати для справжніх чоловіків?

22 апреля 2024

Всім добре відома пристрасть справжніх чоловіків по відношенню до зброї, навіть холодної. Компактні складні ножі виробництва відомої швейцарської компанії Victorinox навряд чи можна повною мірою віднести до холодної зброї, але ми впевнені, що практично жоден чоловік не відмовиться від такої не тільки корисної, а й естетично привабливої речі, яка в багатьох випадках може допомогти вирішити цілу низку серйозних проблем.

Що таке складні ножі Victorinox?

Історія цього популярного швейцарського бренду налічує більш ніж 125-річну історію. За цей тривалий період надійні та привабливі вироби здобули високу популярність серед користувачів усього світу завдяки насамперед високій надійності. Складні ножі Victorinox стануть у пригоді любителям активного відпочинку, екстремалам, рятувальникам, пожежникам, військовослужбовцям тощо, вони також не будуть зайвими всім в різних життєвих ситуаціях.

У каталозі однойменного інтернет-магазину, який пропонує клієнтам продукцію даного бренду, будучи його офіційним дилером в Україні, ви знайдете найрізноманітніші конфігурації складних ножів – від мультифункціональних інструментів досить великого розміру і до компактних моделей, які легко розміщуються в кишені. Принагідно зауважимо, що на сайті магазину ви також знайдете кухонні ножі високої якості, виготовлені даною швейцарською компанією.

Які моделі складних ножів можна знайти у каталозі магазину?

Рекомендуємо звернути увагу на популярний ніж Victorinox Spartan, який відрізняється наступним функціоналом:

  • два леза (основне та меншого розміру);
  • пристрій для видалення ізоляції з дротів;
  • відкривачка для банок та пляшок;
  • шило;
  • штопор;
  • пінцет;
  • зубочистка;
  • кільце для закріплення ключів.

Крім перерахованих вище характеристик, зауважимо, що під штопором знаходиться спеціальний отвір, в якому можна зберігати голку. Також за бажання модель може бути доповнена викруткою, яка закріпляється на штопор. Ніж має довжину основного леза 91 см і виготовлений з нержавіючої сталі, яка стійка до будь-якого середовища, у тому числі і до кислотного.

Не менш цікава модель Victorinox Climber, яка оснащена інструментами, розрахованими на різні екстремальні обставини. Мультитул має безліч інструментів, серед яких є не тільки стандартний набір опцій, але також ножиці та дві викрутки.

Зауважимо, що швейцарські ножі відрізняються не тільки користю та привабливим естетичним виглядом, але їх також можна вважати іміджевим аксесуаром, який додає ваги його власнику. Тому мультитули Victorinox є ідеальним подарунком для справжніх чоловіків.

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на ходу спалахнув автобус 3 мая 2024

У Києві на ходу спалахнув автобус

У Швейцарії скасували виступ путіністки Анни Нетребко через мирний саміт щодо України 3 мая 2024

У Швейцарії скасували виступ путіністки Анни Нетребко через мирний саміт щодо України. Що відомо Організатори вбачають "загрозу громадському порядку"

Де купити медичні кушетки та інше обладнання для медзакладів? 3 мая 2024

У діяльності найрізноманітніших медичних закладів не обійтися без медичних кушеток різної конфігурації, які застосовують у найрізноманітніших цілях – при оглядах пацієнтів, для виконання медичних процедур і маніпуляцій, для виконання масажу тощо

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше