Кадиров не зміг сам зняти піджак (відео)

7 мая 2024

Голові Чечні Рамзану Кадирову знадобилися одразу два помічники, аби зняти піджак після приїзду на чергову "інавгурацію" кремлівського диктатора Володимира Путіна. Відповідне відео публікують різні джерела у соціальних мережах.

"Привітати царя з переплутаницею прибув пишучий здоров'ям Кадиров. Судячи з "поясу шахеда", він у чудовій формі і жити йому залишилося недовго і нещасливо. Як і має бути з кожним зрадником і катом свого народу", - йдеться у коментарі до одного з відео.

Нагадаємо, раніше російські опозиційні режиму ЗМІ писали, що Кадирову ще 2019 року було поставлено діагноз "некроз підшлункової залози". З того часу він постійно бере відпустки через "тимчасову непрацездатність" і надовго пропадає з поля зору громадськості. Останнім часом почастішали чутки про прогресування хвороби.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Анна Неплях розказала про свої харчові звички і як тримає вагу 18 мая 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях, яка на початку війни набрала 10 кіло, продовжила тему прийняття себе, зокрема свого тіла.

Олександр "Терен" Будько пояснив, чому іде на "Холостяк" 18 мая 2024

Після того, як стало відомо, що героєм нового сезону шоу "Холостяк" стане ветеран російсько-української війни Олександр "Терен" Будько, претендентки на його серце на деякий час обвалили сайт каналу СТБ.

Клопотенко показав швидкий рецепт снеку з весняного цвіту 18 мая 2024

Шефкухар та ресторатор Євген Клопотенко точно знає, що приготувати смачну страву можна навіть з безкоштовних продуктів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 2

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше