Камалія зізналася, що багато разів виступала перед Путіним: він часто телефонував, здавався добрим

21 марта 2023

Популярна українська співачка Камалія зізналася, що багато років тому неодноразово виступала перед президентом РФ Володимиром Путіним. Як згадала артистка, вона познайомилася з диктатором у Києві, після чого він часто телефонував їй та запрошував на концерти у Кремль.

Тоді воєнний злочинець, як зізналася знаменитість, здавався їй доволі доброю людиною. Своїми спогадами Камалія поділилася в інтерв'ю лондонському журналістові Бенджаміну Баттерворту, переклад якого оприлюднила у себе в Instagram.

"Я багато разів виступала перед Путіним. У житті багато сюрпризів! Зараз все це неможливо уявити... Я зустріла Путіна в Києві, а згодом почав кликати мене в Кремль співати з 2005 року. Він часто телефонував мені, а потім раптом перестав. Я не знаю, чому. Після цього я побачила зміну президента, він став іншим", – поділилася виконавиця.

Вона зазначила, що вже тоді, близько 20 років тому, незважаючи на свою відносну адекватність та уявну "дружелюбність", Путін не приховував своїх планів щодо відродження Радянського Союзу.

"Усі артисти сиділи разом і їли після виступів або під час самітів СНД. Путін виглядав добрим. У той час, якби хтось сказав мені, що він нападе на Україну, я не повірила б... Він щоразу казав, що Україна та Росія мають бути разом, але він хоче новий СРСР", – розповіла Камалія.

Особисто знає співачка і президента України. Як можна здогадатися, вона познайомилася з Володимиром Зеленським ще в його дополітичний період, коли він був гумористом, режисером і актором.

"Щоразу ми фотографувалися разом. Посмішки, тусовки, як завжди спілкуємося в шоу-бізнесі. Щоразу він був дуже позитивним. Він жартував, усміхався, був дуже відкритою людиною", – згадала артистка.

Як писав OBOZREVATEL, раніше Камалія зізналася, що всерйоз розмірковує про можливість вступу до лав Збройних сил України. Артистка росла в сім'ї військового, тому служба в армії їй не здається чимось далеким. Своїми намірами зірка вже поділилася із чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ексдружина Тищенка привітала себе з 29-річчям та показала фото 19 апреля 2024

Колишня дружина депутата Миколи Тищенка, бізнеследі Алла Барановська 18-го квітня святкує 29-й день народження.

Стало відомо, коли в школах Києва продзвенить останній дзвінок 19 апреля 2024

Стало відомо, коли в школах Києва продзвенить останній дзвінок

У поліції Києва розповіли, скільки ухилянтів розшукують за запитом ТЦК 19 апреля 2024

У поліції Києва розповіли, скільки ухилянтів розшукують за запитом ТЦК Парламент 11 квітня ухвалив новий закон про мобілізацію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше