Камала Гарріс має рекордний рейтинг як політик

23 сентября 2024

Віце-президент США Камала Гарріс за рейтингом випереджає свого суперника-республіканця Дональда Трампа на 5 процентних пунктів. Про це свідчить опитування NBC.

Відколи вона стала кандидатом від Демократичної партії на пост президента, 48% із 1000 зареєстрованих опитаних виборців стали ставитися до Гарріс більш позитивно, порівняно з 32% у липні. Це найбільший стрибок рейтингів політиків, опитаних NBC, відколи популярність президента Джорджа Буша-молодшого зросла після атак 11 вересня 2001 року.

До Дональда Трамп 40% опитаних ставляться позитивно,порівняно з 38% у липні.

Опитування, проведене 13-17 вересня, має похибку у 3 процентні пункти.

Результати загалом відповідають результатам інших нещодавніх загальнонаціональних опитувань, у тому числі проведених Reuters/Ipsos, які показують перевагу Харріс 47% на 42% та напружену боротьбу перед виборами 5 листопада.

Камала Гарріс може стати першою жінкою-президентом за 248-річну історію країни.

Нагадаємо, Кандидатка в президенти США Камала Гарріс після дебатів збільшила відрив від свого конкурента Дональда Трампа до 5%.

Вибори в США: Гарріс випереджає Трампа - що далі

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

EL Кравчук поділився секретами краси та зізнався, чому не любить, коли його називають секс-символом 90-х 23 сентября 2024

Співак EL Кравчук розповів, чому йому не подобається, коли його називають секс-символом 90-х, та чому він вважає, що харчуватися потрібно як первісна людина.

Іран передав РФ ракети, але не передав пускові установки - ЗМІ 23 сентября 2024

Причиною може бути намір Росії модифікувати вантажівки для транспортування ракет, або спроба Ірану зберегти простір для маневру у переговорах.

58-річна британська акторка Елізабет Херлі з'явилась на обкладинці відомого глянцю та показала залаштунки фотосесії 23 сентября 2024

58-річна британська акторка Елізабет Херлі посвітила принадами для обкладинки відомого глянцю та показала залаштунки фотосесії.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше