Канада виділить $2 млн на виробництво дронів в Україні

28 апреля 2024

26 квітня міністр національної оборони Канади Білл Блер оголосив про виділення 2,1 мільйона доларів на виробництво безпілотників українським підприємствам, повідомляє пресслужба Міністерства стратегічних галузей промисловості.

Внесок буде зроблено спільно з Великою Британією.

Таким чином, Канада приєднується до ініціативи ZBROYARI: Manufacturing Freedom. Це глобальна фандрейзингова кампанія, мета якої - зібрати $10 млрд на виробництво української зброї в цьому році.

Нагадаємо, у березні премʼєр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що канадська допомога допоможе уряду фінансувати соціальні програми допомоги українцям.

Також повідомлялося, що Канада в рамках нової військової допомоги передасть Україні партію приладів нічного бачення. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як харчуватися жінкам з вагою 75-80 кг, щоб схуднути: фітнес тренер запропонував раціон 12 мая 2024

Нам всім хочеться мати красиву та сексуальну фігуру. Подекуди, сідаючи на дієти і не жаліючи себе, ми забуваємо про здоров'я і біди стає навіть більше, ніж бажання схуднути. Пам’ятайте, красива фігура – здорове тіло!

Стало відомо, з чого насправді виготовляють кукурудзяні палички та чи можна їх давати дитині 11 мая 2024

В Україні кукурудзяні палички – доволі поширений снек, особливо серед дітей. Їх вживають і вдома, і в дорозі. Але мало хто задумується, як насправді виготовляють кукурудзяні палички.

Стало відомо, як у Києві пройшла прем’єра фільму "Будинок "Слово". Нескінчений роман" 11 мая 2024

Микола Хвильовий, Klavdia Petrivnа та молодий Путін. Як у Києві пройшла прем’єра фільму "Будинок "Слово". Нескінчений роман" На широких екранах стартував один із найочікуваніших українських фільмів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше