Кароль взяла участь у стильній зйомці для VOGUE Португалія

7 сентября 2023

Співачка Тіна Кароль взяла участь у стильній зйомці для VOGUE Португалія у рамках промо пісні "One nation under love" з Дайян Воррен.

На чорно-білих фото виконавиця постала в образах від українських брендів: костюмі Santa Brands і корсеті Jean Gritsfeldt.

"Ми маємо постійно пояснювати за кордоном, що Україна не є ворогом, що на нас напали та що це масштабне вторгнення в нашу державу - бо агресор не спить і робить проти нас свою підступну пропаганду", - наголосила Кароль в інтерв'ю.

До речі, кліп до пісні знімали у двох країнах: Тіну в Україні, а Даян - в Америці 
фото з  VOGUE

Корсет зробив образ максимально стильним, елегантним і нетривіальним

Нагадаємо, наприкінці серпня Кароль епатувала фанатів концертною програмою, яку підготувала для свого сольнику в Києві: під час виконання "One nation under love" на величезному екрані транслювалася графіка, як палає кремль.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Періс Хілтон попозувала для відвертих фото у кампейні спіднього Agent Provocateur 8 сентября 2024

Світська левиця Періс Хілтон, яка днями попозувала для сексі фото у кампейні спіднього Agent Provocateur, ще має козир у рукаві.

Камінська згадала, як була "достигаторкою", та зізналася, що кайфує від сидіння вдома з дітьми 7 сентября 2024

Співачка Слава Камінська, яка нині з дітьми і новим чоловіком живе в Іспанії і поставила кар'єру на паузу, зізналася, як їй подобається не працювати.

Брати Марії Яремчук натякнули на її брехню про роялті з пісень батька: співачка жалілася, що "ні копійки" не отримує 7 сентября 2024

Брати Марії Яремчук натякнули на її брехню про роялті з пісень батька: співачка жалілася, що "ні копійки" не отримує Нащадки артиста розповіли, кому належать права на творчість батька

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Невропатолог 0.3
Невропатолог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше