Олена Лавренюк розповіла про свій продюсерський проєкт «Кава з кардамоном»

8 сентября 2020

Після послаблення карантину українська кіноіндустрія стала оживати, тож зйомки, що стояли на паузі, почали відновлюватись. Так, у стадії активного передпродакшену зараз український мінісеріал «Кава з кардамоном», продюсеркою якого вперше виступила акторка Олена Лавренюк. За її словами, цей проєкт стане однією із найкрасивіших костюмованих драм в національному кіно.

А паралельно акторка знімається в містичному трилері під назвою «Егрегор», режисером якого є Станіслав Капралов, чию дебютну стрічку Let It Snow нещодавно купила компанія Lionsgate.

«Мені подобається, як ретельно працює знімальна група «Егрегору»! Це жанрове кіно, містичний триллер, відтворити його атмсферу — це дуже складна задача, якою займається чудова команда. Не можу не відзначити Омрі Роуза — виконавця головної чоловічої ролі, який спеціально перед зйомками заздалегідь приїхав з США, або ми змогли мати більше репетицій!

Через те, що у нього у стрічці дуже багато сцен, де він використовує свою бойову техніку, він буває дуже стомленим. Але навіть у такому стані він приїжджає, аби прорепетирувати ті сцени, де у нас будуть діалоги. Мені дуже подобається таке занурення в робочий процес та його повна віддача», — поділилась Олена з JS.

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Цукерберг став четвертою людиною у світі зі статком понад $200 млрд 1 октября 2024

Цукерберг став четвертою людиною у світі зі статком понад $200 млрд

Прем'єр Хорватії назвав Путіна "каталізатором" розширення ЄС 1 октября 2024

Вторгнення РФ в Україну у 2022 році підштовхнуло більше країн до вступу в блок, пояснив Андрій Пленкович.

Український фільм "Ти – Космос" отримав головну нагороду кінофестивалю в Страсбурзі 1 октября 2024

Український фільм "Ти – Космос" отримав головну нагороду кінофестивалю в Страсбурзі. Трейлер В український прокат стрічка вийде у 2025 році

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше