Українська стилістка шокувала, як в Енергодарі окупанти "виловлювали" юних дівчат

27 сентября 2024

Українська стилістка Ольга Іванісова, яка певний час жила з двома дітьми в окупованому Енергодарі, розповіла, як росіяни "виловлювали" жінок на вулицях. Їм не доводилося довго вмовляти, а достатньо було лише наказати сісти в машину, адже окупанти могли погрожувати автоматом.

Її доньці Софії загрожувала та сама доля, але дивом дівчина врятувалася. Через подібну "вседозволеність", жінка майже не випускала дівчину з дому. Як розповіла Софія в інтерв'ю Олексію Суханову, росіяни-збоченці їздили на "пікапі із зеткою", який став символом викрадання молодих дівчат.

"Я не випускала Софі. Я працювала з дівчатами, і 18-річна дівчинка до мене приходила, каже: "Поки до вас дійшла, мене вже два рази ледве не вихопили". А вона з довгим волоссям, з гарною фігурою, гарна дівчина. І (окупанти. – Ред.) просто під'їжджають, а немає зв'язку. Тобто, ти не можеш подзвонити нікому, немає зв'язку взагалі. Під'їжджають, кажуть сідати в машину. Вона [відповідає]: "Ні". І, каже, дивом додзвонилася татові, він на велосипеді приїхав. І воно так раз поїхало. Бо вони з автоматами, якийсь там ВАЗ. "Просто сідай в машину", і все. Я Софійку не випускала взагалі", – розповіла Ольга Іванісова.

Її донька Софія пригадала, що, пропри заборону матері, сама боялася виходити з дому. Дівчина розповіла, що якось і до неї під'їхав той самий "пікап із зеткою", але вона дивом врятувалася.

"У місті було дуже багато машин із "зетками". Я пам'ятаю, як мені не можна було виходити навіть з дому. Можна було на годину в день. Але я сама не хотіла. У місті немає влади, тому всі можуть робити що завгодно, і це нічим не карається. Я знаю, що багато російських військових приставали до дівчат. До мене теж під'їжджали. У місті був дуже розповсюджений цей "пікап із зеткою". І це було найстрашніше. Я пам'ятаю, як вони до мене під'їхали й спитали, в якій стороні магазин. [Кажу:] "Не знаю". І пішла. І це було страшно. Я більше запанікувала вже після", – каже Софія.

Дівчина також зазначила, що їй з мамою і братом вдалося виїхати з окупованого Енергодару, але тато залишився там жити далі. За словами членів сім'ї, чоловік підтримує росіян і закликав свою дружину залишитися з дітьми у місті. 

Раніше OBOZ.UA писав, що росіянин Олександр Масляков за життя активно підтримував війну проти українського народу, був фанатом диктатора Путіна та офіційно визнав лігу КВК з так званої "ДНР". Син Маслякова неодноразово гастролював окупованими територіями, розважаючи окупантів. Серед міст, до яких чоловік їхав з концертами, був зруйнований російською армією Маріуполь. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У мережі показали фото Харлан для Playboy, які не потрапили в журнал 27 сентября 2024

Фехтувальниця Ольга Харлан, яка є найтитулованішою спортсменкою України, стала героїнею нового номера чоловічого видання Playboy, але всіх фото зі зйомки у мережі досі немає.

Google обмежив створення нових акаунтів в Росії - Мінцифри РФ 27 сентября 2024

Також зафіксовано значне скорочення кількості СМС, що їх відправляє компанія російським користувачам.

Ахтем Сеітаблаєв про свої зради, рукоприкладство щодо жінки та майже відсутні стосунки з меншою донькою 27 сентября 2024

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв розказав, що поки йому не вдалося налагодити стосунки з молодшою донькою Сафіє. Її мама, друга ексдружина зірки, продюсерка Іванна Дядюра теж із ним не спілкується, бо, напевно, ображена через його зраду.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше